Δεν παραιτείται ο αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας με έμμεση παρότρυνση Παπατόλια

_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copyΑπέσυρε την αγωγή με την οποία διεκδικούσε 450.000 ευρώ αλλά δεν παραιτείται ο αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, όπως του ζήτησε ο Κώστας Αγοραστός. Πάντως, εντύπωση προκαλεί και η έμμεση παρότρυνση του κ. Παπατόλια στον αντιπεριφερειάρχη να μην παραιτηθεί.

«Μετά το θόρυβο που από συγκεκριμένες πλευρές ηγέρθηκε και σταθμίζοντας την ανάγκη της διατήρησης ενός ηπίου και χωρίς εντάσεις πολιτικού κλίματος, δεδομένων και των ιδιαιτέρων συνθηκών που επικρατούν στην κοινωνία μας, που έχουν φέρει σε δεινή οικονομική κατάσταση μεγάλα τμήματα συμπολιτών μας, την αγωνία των οποίων συμμερίζομαι και κατανοώ, έλαβα την απόφαση να αποσύρω την αγωγή κατά του Δήμου Βόλου», επισήμανε σε δήλωσή του ο αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δημήτρης Αλεξόπουλος.

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Απόστολος Παπατόλιας με δήλωσή του μάλλον ικανοποιείται από την απόσυρση της αγωγής από τον αντιπεριφερειάρχη μιας και μιλάει γενικόλογα για την ανάγκη να μην υποβαθμιστεί περαιτέρω η εκπροσώπηση της Μαγνησίας! Η δήλωσή του έχει ως εξής: «Μετά από τη δυσάρεστη τροπή που πήραν οι εξελίξεις, η απόσυρση της διεκδίκησης έναντι του Δήμου Βόλου εκ μέρους του κ. Αλεξόπουλου ήταν και η μόνη ενδεδειγμένη λύση, για να αποτραπεί μία μείζων θεσμική κρίση που θα υπονόμευε το μέλλον του θεσμού της Αιρετής Περιφέρειας από τα πρώτα βήματά του. Χρέος όλων μας, πλέον, είναι να εργαστούμε από κοινού, προκειμένου να μην υποβαθμιστεί περαιτέρω η πολιτική εκπροσώπηση της Μαγνησίας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας».