Δεν κατεβάζει με τίποτα «στροφές» ο Μιχαλάκης

Φροντίζει να κρατάει πάντα ανάμενες τις «μηχανές» και να αναπτύσσει ταχύτητα στις ανηφόρες, εκεί που οι άλλοι «κολλάνε» και σταματάνε. Το «φαινόμενο» Μιχαλάκης, ο αναμορφωτής του νομού που πήρε 33.000 σταυρούς (!) στις τελευταίες εκλογές, δεν καταλαβαίνει ούτε από κούραση, ούτε από επανάπαυση, ούτε από αδράνεια, ούτε από τίποτα.

Νύχτα μέρα επισκέπτεται και επιβλέπει τα έργα της Περιφέρειας στα βουνά και τα λαγκάδια, στις γέφυρες και τα ποτάμια, πάντα κοντά στον άνθρωπο της Τρικαλινής υπαίθρου. Έτσι και τον έκλεισες μέσα σ΄ένα γραφείο, πάει αρρώστησε με 40 πυρετό. Αυτό άλλωστε είναι και το χαρακτηριστικό που του αναγνωρίζουν οι πολίτες και τον τιμούν τόσα χρόνια με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους.

Τα βλέμματα πολιτών αλλά και πολιτικών στα Τρίκαλα αλλά και ευρύτερα, είναι σαφώς στραμμένα στα επόμενα πολιτικά βήματα του Μιχαλάκη. Δηλαδή στο αν θα παραμείνει στην Περιφέρεια ή αν θα ανοίξει τα πανιά του για το ελληνικό κοινοβούλιο. Μητσοτάκη θέλοντος και Αγοραστού επιτρέποντος, είναι σίγουρο πως ο Μιχαλάκης θα βρεθεί με μια…δρασκελιά στη Βουλή αν το θελήσει. Οι πάντες μέσα στη Νέα Δημοκρατία και στην αυτοδιοίκηση ποντάρουν στο χαρτί Μιχαλάκης, γιατί όλοι ξέρουν πως είναι το δέκα το καλό. Να δούμε όμως ο ίδιος τι θα πράξει στο τέλος. Αυτός θα έχει τον τελευταίο λόγο!