Δεν ήταν στο γραφείο του και σήμερα… ο Παπαστεργίου!!

KALONERI

Τα δύο… άκρα του Δήμου Τρικκαίων επισκέφθηκε το Σάββατο ο Δήμαρχος, για την εξέταση και επίλυση σημαντικών θεμάτων.

Στο Καλονέρι, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο τομέα Β, κ. Κίμωνα Αναστασόπουλο και τον πρόεδρο του συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας κ. Χρ. Σκρέκα, συζήτησαν εκτενώς για το – πρώην, πλέον – πρόβλημα με το νερό. Όπως αποκαλύφθηκε από τις έρευνες της ΔΕΥΑΤ, το πρόβλημα αφορούσε σε βακτηρίδια που προέρχονται από τα ζώα που βόσκουν κοντά στην πηγή υδροδότησης. Η χλωρίωση της δεξαμενής και η σύσταση στους κτηνοτρόφους, να μην οδηγούν τα ζώα κοντά στις πηγές, είναι τα δύο άμεσα μέτρα που έλυσαν το χρόνιο πρόβλημα με την υδροδότηση του Καλονερίου.
Ταυτοχρόνως, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τους νέους του χωριού, οι οποίοι έθεσαν δύο ζητήματα: την κατασκευή γηπέδου σε συγκεκριμένο σημείο και την παροχή ασύρματης σύνδεσης στο διαδίκτυο. Και τα δύο θέματα προωθούνται στις αρμόδιες υπηρεσίες για να εκπονηθούν οι σχετικές μελέτες.

E 65

Στα πεδινά

Στη συνέχεια ο κ. Παπαστεργίου μετέβη στο εργοτάξιο του αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας (Ε-65).

Εκεί, είχε συνάντηση με τα στελέχη του εργοταξίου (εργοταξιάρχη και αναπληρωτή διευθυντή του έργου) για την πορεία των εργασιών. Εγινε γνωστό ότι ο δρόμος θα ολοκληρωθεί, αν όλα κυλήσουν ομαλά, στο τέλος του 2015.
Επίσης, έγινε συζήτηση για τα συμπληρωματικά τεχνικά έργα που εκτελέστηκαν για τη διευκόλυνση και υποβοήθηση των αγροτικών εργασιών, κυρίως στο αγρόκτημα του Λόγγου. Στο χωριό αυτό, δε, μετέβησαν στη συνέχεια ο Δήμαρχος με τα στελέχη της εταιρίας, προκειμένου να συζητήσουν ζητήματα διέλευσης των φορτηγών, τα οποία διευθετήθηκαν άμεσα.

.