Χρώματα και γεύσεις των ξωτικών… στην Αθήνα

melissa6

Με χρώματα των ξωτικών, με γεύσεις των Τρικάλων και με άρωμα του Ληθαίου, γέμισε το πρωί της Κυριακής 14 Δεκεμβρίου η οδός Σκουφά στην Αθήνα.

Στο κέντρο του Κολωνακίου, στις εγκαταστάσεις του εκδοτικού οίκου ΜΕΛΙΣΣΑ, ο Δήμος Τρικκαίων και τα Τρίκαλα εν γένει εντυπωσίασαν εκατοντάδες επισκέπτες.

Ο εκδοτικός οίκος προέβαλλε τον «μικρό μύλο των ξωτικών», δίνοντας έμφαση συνολικότερα στα Τρίκαλα. Έτσι, ο Δήμος Τρικκαίων μετείχε με μάγους και ξωτικά, με οίνους και φαγητά από τον νομό, με το διαβατήριο του Αη Βασίλη, με παιχνίδια και δράσεις.

melissa5

Ουσιαστικά, στήθηκαν δράσεις που υλοποιούνται στον Μύλο των Ξωτικών και οι οποίες ενθουσίασαν τα μικρά και μεγάλα παιδιά που μέσα στις εξαίσιες εκδόσεις τέχνης της «Μέλισσα», ένιωσαν τη μυρωδιά της πόλης των Τρικάλων.

Οι επισκέπτες γεύτηκαν τα φαγητά και τα κρασιά, μέσω της συνεργασίας Δήμου Τρικκαίων και Επιμελητηρίου, στο πλαίσιο της δράσης Meteorissimo.

Η γιορτινή ατμόσφαιρα, παρουσία του αντιδημάρχου Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Χρυσόστομου Κυρίτση, απετέλεσε μια ακόμη σημαντική προβολή για τον Δήμο Τρικκαίων.

melissa4

melissa2