Χρήστος Κρητικός : Το 4ο Μνημόνιο «σαρώνει» τα πάντα

Η παραγωγική ανασυγκρότηση της γενιάς μας και η έξοδος από την Κρίση, δεν είναι θέμα Μνημονίων, αλλά εθνικής συνεννόησης και κοινής λογικής.

Εκτενή αναφορά στις δυνατότητες αλλά και τις ιστορικές ευθύνες της γενιάς του και στο πως πρέπει επιτέλους να πάρει την διαμορφούμενη  κατάσταση στα χέρια της, κάνει με δημόσιο άρθρο -παρέμβαση του σε Αθηναϊκό ΜΜΕ, ο γνωστός νεαρός Τρικαλινός Χρήστος Κρητικός, το όνομα του οποίου βρίσκεται σε ιδιαίτερη ζήτηση  και συζήτηση από έγκυρους πολιτικούς κύκλους, σχετικά με  την κάθοδο του στην ενεργό πολιτική με το κόμμα της ΝΔ.

Ξημερώματα της 19/5/2017, ψηφίστηκε από τον κυβερνητικό συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στη Βουλή των Ελλήνων το 4ο Μνημόνιο, οδηγώντας Ελ. Επαγγελματίες και Αγρότες σ’ ένα φρενοβλαβές αδιέξοδο αναφέρει.

Και καταλήγει:

«Επικεντρωνόμαστε ως Κοινωνία στο να μετράμε Μνημόνια, περικοπές, θυσίες δίκαιες και άδικες. Εξακολουθεί να μας ενδιαφέρει ο κομματικός μανδύας των βουλευτών που κάθε φορά ψηφίζουν ή δεν ψηφίζουν τα επιβαλλόμενα νέα μέτρα. Έτσι όμως χάνουμε την ουσία που είναι οι πραγματικές επιπτώσεις στην καθημερινότητά μας. Και δεν πρόκειται να ξεφύγουμε από την μνημονιακή μέγκενη αν δεν χρησιμοποιήσουμε τη λογική μας, κατανοώντας ότι η λύση δεν έρχεται με υπερφορολόγηση και με αβάσταχτες ασφαλιστικές εισφορές, αλλά με οικονομική ανάταξη, εκμεταλλευόμενοι τη δυναμική της παραγωγικής γενιάς, χωρίς να την οδηγούμε στον οικονομικό αφανισμό».

Δείτε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ