Χάλκινο μετάλλιο ο Κων/νος Καφρίτσας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 16/03/2019 στις Σέρρες  το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων 2019 με τη συμμετοχή και του συλλόγου μας με τους παρακάτω εννέα αθλητές:

  1. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ 65 kgr
  2. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ 71 kgr
  3. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΥΣΟΜΑΛΟΣ 71 kgr
  4. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 71 kgr
  5. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ 80 kgr
  6. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΑΛΑΝΙΚΑΣ 80 kgr

 

Έπειτα από πάρα πολύ καλή εμφάνιση ο  ΚΩΝ/ΝΟΣ  ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία των 65 kgr.

Οι άλλοι αθλητές μας έπειτα από εξαιρετικές αποδόσεις κατέκτησαν τις εξής θέσεις:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ  9ος στα 65 kgr, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ 7ος στα 71 kgr, ΧΡΥΣΟΜΑΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 8ος στα 71 kgr, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 12ος στα 71 kgr και ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΑΛΑΝΙΚΑΣ 10ος στα 80 kgr

Στη σειρά των πολλαπλών δράσεων και των αγωνιστικών επιτυχιών του συλλόγου μας προστίθενται για φέτος ακόμη δυο μετάλλια και αρκετά πλασαρίσματα σε πανελλήνιους αγώνες.

Ο σύλλογός μας στην προσπάθειά του να συνεισφέρει τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική ζωή των παιδιών, συνεχίζει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού μέσω της συμμετοχής καθώς και την αυτονόητη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά.

Ένας σύλλογος όπου μαθητές και δάσκαλοι μεγαλώνουν μαθαίνοντας να αγαπούν και αγαπώντας να μαθαίνουν.

Ένας σύλλογος όπου οι πρωτοβουλίες των δασκάλων βρίσκουν αντίκρισμα στα μάτια των παιδιών.

Ένας σύλλογος όπου οι προπονητές του έδωσαν κομμάτι από την ψυχή τους ώστε οι μαθητές του να ασκούνται σ’ ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον, δίνοντάς τους θάρρος και δείχνοντάς τους ενδιαφέρον για την ομάδα τους, βοηθώντας τα να δουλεύουν για τη βελτίωση των ικανοτήτων τους και για τίμια συμπεριφορά σε κάθε παιχνίδι, διδάσκοντάς τα ότι η σκληρή δουλειά και η τίμια προσπάθεια είναι, συχνά, σημαντικότερη από τη νίκη.

Η υπεροχή είναι μέρος της ευρύτερης αυτής παιδείας την οποία προσπαθεί να αποκτήσει ο νέος. Η υπεροχή σχετίζεται με τον τρόπο που αγωνίζεται κανείς, άσχετα αν στο τέλος είναι νικητής ή όχι. Η νίκη δεν αποτελεί πλέον κριτήριο υπεροχής. Σημασία έχει η συμμετοχή, η καλή διαγωγή και η επίδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Προτεραιότητα του ΑΠΣ Τρίκαλα είναι ο αθλητής και η πραγματική ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τον Κωνσταντίνο, τον Απόστολο, τον Νίκο, τον Αλέξανδρο, τον Απόστολο και τον Βασίλη για τη συμμετοχή, την προσπάθειά τους αλλά και το εξαιρετικό τους ήθος.

 

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα

 

Νίκος Τσιακάρας