Σταύρος Νταούλας: Εχουν ζόρια με την υποψηφιότητα Κρεμμύδα

O Σταύρος Νταούλας, γραμματέας Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, σχολιάζοντας την κίνηση του δημάρχου κ. Παπαστεργίου για την αρνητική κριτική που άσκησε στο παρελθόν στη κυβέρνηση ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων Κώστας Κρεμμύδας, το συνδυασμό του οποίου στηρίζει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6:

« Στο πλαίσιο μιας αντιπαράθεσης μπορεί να λέγονται και περισσότερες κουβέντες από αυτές που πρέπει αλλά φαίνεται τελικά πως ο  κ. Παπαστεργίου έχει ζόρια από την υποψηφιότητα του Κων. Κρεμμύδα και την απήχηση που έχει στην τρικαλινή κοινωνία, και κάθεται τώρα και ασχολείται με όσα είχε γράψει σ’ ένα προσωπικό του μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Φαίνεται ότι ο ‘υγιεινός περίπατος’ που νόμιζε ο κ. Παπαστεργίου πως θα είχε, πάει πλέον στράφι και δεν θα έχει τη σίγουρη όπως εκτιμούσε εκλογική νίκη από την πρώτη Κυριακή. Φαίνεται να έχει δυσκολίες για να κάθεται και να ασχολείται με το τι έγραψε στο παρελθόν  ο αντίπαλός του. Εμείς καταλήξαμε στον κ. Κρεμμύδα με βάση τις θέσεις και απόψεις που έχει για την πόλη, με αυτό το κριτήριο αποφασίσαμε, δεν κάναμε γενικότερη πολιτική εκτίμηση.

Αντί ο κ. Παπαστεργίου να μας παρουσιάσει το πρόγραμμα του και να κάνει απολογισμό των πεπραγμένων του κάθεται και μας λέει τι έγραφε ο άλλος υποψήφιος, φαίνεται πως έχει ανύπαρκτο έργο και δεν μας λέει ο νυν δήμαρχος τι θέλει να κάνει για τα επόμενα 4 χρόνια.

Εμείς έχουμε ξεκάθαρη άποψη για το ρόλο και τις θέσεις του νυν δημάρχου και από την άλλη δεν κάνουμε γενικότερη πολιτική συμφωνία με τον κ. Κρεμμύδα, πολιτικά στηρίζουμε την προσπάθεια του για το δήμο Τρικκαίων γιατί έχει ένα διαφορετικό λόγο από τον κ. Παπαστεργίου. Τις έχουμε ακούσει τις απόψεις του κ. Κρεμμύδα και περιμένουμε να ακούσουμε κι άλλες στην εκδήλωση της Κυριακής.

Βεβαίως και ο Κ. Κρεμμύδας στηρίζει τις δημοτικές εκλογές. Η λογική της δική μας παράταξης «Πρωτοβουλία Πολιτών» ήταν  να πάμε με έναν συνδυασμό που θα κερδίσει τη μάχη των δημοτικών εκλογών. Ως ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουμε να καταγράψουμε δυνάμεις, αλλά να πάμε με αυτοδιοικητικά σχήματα που έχουν ένα όραμα για την πόλη. Εμείς μιλάμε ότι θα έχουμε νικηφόρο αποτέλεσμα στο Δήμο Τρικκαίων θέλουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα την πρώτη Κυριακή, αυτό είναι ευθύνη και αρμοδιότητα των τρικαλινών, για να πάμε με τον κ. Παπαστεργίου στη δεύτερη Κυριακή».