Αρτοποιοί Τρικάλων: Ο κόσμος προτιμάει σταθερά τον παραδοσιακό φούρνο της γειτονιάς

Ελαφρά πεσμένη σε σχέση με πέρυσι είναι η κίνηση στα παραδοσιακά αρτοποιεία των Τρικάλων, ωστόσο όμως το καταναλωτικό κοινό δείχνει την σταθερή του προτίμηση στον φούρνο της γειτονιάς, όπου θα βρει τα πάντα, από ψωμί, κουλούρια, βουτήματα, τσουρέκια, τυρόπιτες, διάφορα σνακ και όλα τα αρτοσκευάσματα.

Όπως δηλώνει στο trikalaIN.gr ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αρτοποιών νομού Τρικάλων Λάμπρος Κόγιας, στα παραδοασκά αρτοποιεία του νομού ο καταναλωτής θα βρει και θα επιλέξει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων το φρέσκο ψωμί της αρεσκείας του, με την καλύτερη ποιότητα υλικών και φυσικά στις καλύτερες τιμές.

Αυτή την περίοδο έχουν την τιμητική τους εκτός από το ψωμί, που είναι ένα από τα βασικότερα είδη διατροφής, τα παραδοσιακά πασχαλινά τσουρέκια και τα κουλούρια, που όλες οι νοικοκυρές προμηθεύονται για το πασχαλινό τραπέζι.

Όλα τα αρτοποιεία του νομού, τηρούν αυστηρούς κανόνες υγιεινής για την ασφάλεια τω προϊόντων και των πελατών τους, ενώ το ωράριο τους θα είναι συνεχές μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού.