Άρχισαν να βγαίνουν δειλά δειλά οι Τρικαλινοί

Μέρα με την ημέρα φαίνεται πως αποκαθίστανται τα προβλήματα και πως η πόλη ξαναβρίσκει ξανά τους καθημερινούς της ρυθμούς, μετά την έντονη χιονόπτωση της Τετάρτης που κυριολεκτικά «σάρωσε» τα πάντα στο πέρασμα της.

Ήδη η κυκλοφορία τουλάχιστον στους κεντρικούς δρόμους των Τρικάλων, διεξάγεται χωρίς προβλήματα ή τέλος πάντων χωρίς πολλά προβλήματα, κάτι που έκανε σήμερα αρκετούς Τρικαλινούς να βγούνε έξω δειλά δειλά μετά από μέρες, για να διευθετήσουν διάφορες δουλειές ή να πάνε στις εργασίες τους.

Έτσι ο κεντρικός πεζόδρομος της Ασκληπιού γέμισε σήμερα από περαστικούς, που με αφορμή και την ηλιόλουστη ημέρα, έκαναν τις δουλειές τους και απόλαυσαν όσοι είχαν χρόνο και ένα καφεδάκι στις καφετέριες.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι στους μικρότερους δρόμους και ειδικά στα σοκάκια, όπου δεν τα βλέπει και ο ήλιος, εκεί οποιαδήποτε απόπειρα διάβασης του δρόμου, εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους.

Ας ελπίσουμε πως μέσα στο Σαββατοκύριακο ,τα Τρίκαλα θα επιστρέψουν εντελώς στην ομαλότητα και τους γνώριμους καθημερινούς ρυθμούς.