Χαμός στο διαδίκτυο από την ανάρτηση… της κας Κάκλα

Χαμός στο διαδίκτυο από την ανάρτηση  –  κριτική της διευθύντριας  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και δημοτική σύμβουλο Βάσω Κάκλα στο facebook για την χιονόπτωση… με τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου να απαντάει…

 

Δείτε τι έγραψαν:

Βάσω Κάκλα

Διαδρομή σπίτι-γραφείο. Δρόμοι κλειστοί. Ο Δήμος καθεύδει βλέπετε, μαθημένη η δημοτική ομάδα στις σελφις ξέχασε να πιάσει τα φτυάρια, μπας και ανοίξει κανένας δρόμος!!Στο γραφείο οι συνεργάτες μου με καλή διάθεση βλέπουν το χιόνι να μας έχει κυκλώσει από παντού!!Τα σχολεία κλειστά και αύριο. Έδωσα οδηγίες στους διευθυντές των σχολείων, δελτία  τύπου, επικοινωνία υπηρεσιακή και τέλος, πρόσφερα στον εαυτό μου ένα METAXA 5* με σοκολατάκι! Αύριο πάλι!!

Δημήτρης Παπαστεργίου

Μάλλον μεθυσμένη από τα πολλά Metaxa το έγραψες το post Βάσω μου. Είναι αστείο να βγάζεις φωτογραφίες από τις σωρούς του χιονιού δίπλα από τα διανοιγμένα μονοπάτια απλώς για να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Και όταν σου τηλεφωνούμε, να σηκώνεις το τηλέφωνο και να μη διαδίδεις ότι δεν σε πληροφορήσαμε για τη λειτουργία των σχολείων. Πρέπει και η πολιτική να έχει κάποιους κανόνες! Άντε και καλά κρασιά. Συγγνώμη… Κονιάκ!

Βάσω Κάκλα

Δήμαρχε είναι φανερό ότι δεν αντέχεις την κριτική και χάνεις τη ψυχραιμία σου! Το τηλέφωνό μου είναι πάντα ανοιχτό και η επαφή μου με τους συμνεργάτες μου all time Τηλέφωνο με πήρες πρώτη φορά μετά τη διαμαρτυρία μου, που αναδείχτηκε από τα Μ.Μ.Ε Όταν λείπουν τα επιχειρήματα και δεν ακούς τα παράπονα των πολιτών μάλλον είσαι σε λάθος δρόμο. Η έπαρση και η αγένεια σε μια κυρία που κάνει κριτική στο έργο σου με εκπλήσσει.

Θα έχουμε και συνέχεια!!!!!

23344423 88 718 02 3