Απάντηση στις δηλώσεις του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων

dendra3

Μετά τα δημοσιεύματα στο χθεσινό Τοπικό Τύπο σχετικά με τις δηλώσεις του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, σε ότι αφορά το κόψιμο των δένδρων στο σχολείο τους, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:

  1. Οι προσπάθειές του Συλλόγου για μετάθεση των δικών τους ευθυνών στο πρόσωπό μου για την επιλογή τους να κόψουν τα δένδρα στο σχολείο, χωρίς τη δική μου έγγραφη τελική γνωμάτευση, και χωρίς καν ενημέρωση για τις προθέσεις τους προς εμάς, δε τους απαλλάσσουν απ’ αυτές, όταν μάλιστα συνοδεύονται και από ανακρίβειες.
  2. Γνωρίζουν όλοι τους πολύ καλά τις προσπάθειες που έκανα εγώ προσωπικά αλλά και όλη η Υπηρεσία μας, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, για τη διευθέτηση του θέματος, η οποία κυριολεκτικά «κολλούσε» στη μη εύρεση αναδόχου, κατόχου γερανοφόρου οχήματος, για την εκτέλεση της εργασίας, λόγω παλαιών οφειλών του δήμου προς αυτούς και την απροθυμία τους να συμμετέχουν στις διαδικασίες ανάθεσης της εργασίας.
  3. Όσο για την έγγραφη απάντηση σε όλα τα ερωτήματα που θέτει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προς εμάς, έχουμε ήδη απαντήσει αναλυτικά με το υπ’ αριθμ. πρωτ.: 55661, έγγραφό μας προς αυτούς στις 23-09-2011.
  4. Επίσης, σας παραπέμπουμε στις από 20-09-2011 και 27-09-2011 δηλώσεις μας στον Τοπικό Τύπο.
  5. Τελικά ισχύουν οι δηλώσεις της κας Κάκλα στις 20-09-2011 μετά την κοπή των δένδρων ότι «σε ανάλογου είδους ζητήματα, τον πρώτο λόγο έχει το σχολείο, δηλαδή η Δ/νση, ο Σύλλογος Διδασκόντων καθώς και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων»; Μήπως η γνωμάτευσή μας περιττεύει;Μαρία Ντότα Γεωπόνος