Συγκεντρωνόμαστε κάθε πρωί ,στις 7, στην εφορεία Τρικάλων

pame_sima

Οι γραμματείες Ν. Τρικάλων του Π.Α.ΜΕ – ΠΑΣΕΒΕ – ΠΑΣΥ – ΟΓΕ – ΜΑΣ, καλούμε τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες, τις γυναίκες και τους νέους.

Καλούμε τους άνεργους, τους απλήρωτους εργάτες, όσους δουλεύουν με άθλιες εργασιακές σχέσεις και με περικοπές στους μισθούς.

Με οργανωμένη μαζική δράση ενάντια στα χαράτσια, στη μείωση των μισθών, απαντάμε στους εκβιασμούς και στη τρομοκρατία της κυβέρνησης, της Τρόικας, Ε.Ε. και πλουτοκρατίας.  

Τα χαράτσια, οι κεφαλικοί φόροι έρχονται το ένα πίσω από το άλλο. Η ζωή της εργατικής οικογένειας γίνεται καθημερινά Γολγοθάς. Τα φορομπηχτικά μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση σε συνεργασία με την τρόικα και τα κόμματα της πλουτοκρατίας Ν.Δ., ΛΑΟΣ, Μπακογιάννη, δεν αφήνουν κανένα στο απυρόβλητο.

Ούτε ένα ευρώ στα σεντούκια του κεφαλαίου.  

Δεν αναγνωρίζουμε κανένα χρέος !! Δεν χρωστάμε εμείς!

Δεν δανείστηκαν για μας!!

Δεν δεχόμαστε να πληρώσουμε εμείς τα «σπασμένα» της πλουτοκρατίας!!

Αυτό είναι το δικό μας χρέος απέναντι στον εαυτό μας και στις οικογένειες μας!

Η ζωή τους καθημερινά γίνεται κόλαση. Τα βάσανα μεγαλώνουν. Η φοροληστεία χτυπάει την εργατική τάξη, τους ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους, την φτωχή αγροτιά, την νεολαία τις γυναίκες.

Η οργή και η αγανάκτηση που νιώθουν οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα από τα χαράτσια που καθημερινά επιβάλλονται  πρέπει να μετατραπεί σε  αντίσταση, απειθαρχία και άρνηση πληρωμής. 

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ – ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ !!!

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους χωρίς φόβο, ξεπερνώντας διλήμματα και ιδεολογήματα να έρθουν σε επαφή με τα σωματεία, τα συνδικάτα, τις δυνάμεις μας και μαζικά μέσα από αυτά να συγκεντρωθούν, να επιστραφούν τα χαράτσια σ΄ αυτούς που πρέπει να πληρώσουν, στην κυβέρνηση, στην πλουτοκρατία.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Ημέρες δράσης ενάντια στα φοροχαράτσια

  • ΤΕΤΑΡΤΗ 28 – ΠΕΜΠΤΗ 29 –ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

Συγκεντρωνόμαστε κάθε πρωί ,στις 7, στην εφορεία Τρικάλων

Συγκεντρώνουμε και Επιστρέφουμε τα χαράτσια !

Η Γραμματεία Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ του Π.Α.ΜΕ.