Ανοιχτή σύσκεψη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων

 antarsya shm

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Σεπτέμβρη, ανοιχτή σύσκεψη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. μπροστά στην εκλογική μάχη, με την παρουσία πολλών αγωνιστριών και αγωνιστών, μελών και φίλων της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Έγινε πλούσια συζήτηση, με ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις, ερωτήσεις για την εκλογική μάχη, το πρόγραμμα και τις θέσεις της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., συστήθηκε εκλογική επιτροπή και καταλήχθηκε ανοιχτά και δημοκρατικά το τοπικό ψηφοδέλτιο σε κλίμα συντροφικό.

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. θα κατέλθει σε συνεργασία με το Ε.Ε.Κ. και πολλούς ανεξάρτητους πρωτοπόρους αγωνιστές και αγωνίστριες, στην εκλογική μάχη.

Στη συζήτηση αναδείχθηκε η ανάγκη ενίσχυσης της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., η ενεργός στήριξη του μαχόμενου, αγωνιστικού και πρωτοπόρου ρόλου της, η συνέχιση της ενωτικής της δράσης και απεύθυνσης στην καθημερινή δράση, στα κινήματα και σε ευρύτερο πολιτικό πεδίο. Από τοποθετήσεις των παραβρισκόμενων αναδείχθηκαν τα εξής:

«Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και οι αγωνιστές της, ιδιαίτερα οι νέοι και οι νέες, είναι πρωτοπόροι σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες που έχουν γίνει, ιδιαίτερα τα τελευταία πέντε χρόνια της μνημονιακής καταστροφής που ζει ο λαός μας, συμπεριλαμβανομένης και της τελευταίας, τρίτης περιόδου, αυτής που υπέγραψε ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ»,

«Όπως αποδείχτηκε, η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, ότι μέσα στην ΕΕ και το ευρώ, μπορεί να κάνει κοινωνική πολιτική, κατέρρευσε. Για άλλη μια φορά, η επαγγελία ότι μέσα στο μνημόνιο μπορεί να κάνει κοινωνική πολιτική, είναι μια μεγάλη απάτη. Σ’ αυτήν, δεν συμμετέχουμε. Η ΕΕ έχει διαρκές μνημόνιο και διαρκή πολιτική καταστροφής των παραγωγικών δυνάμεων»
«Στους αγώνες του κινήματος, επιδιώκουμε όσο κανένας άλλος, να είμαστε μαζί με τους αγωνιστές του ΚΚΕ, τους αγωνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και τους αγωνιστές της Λαϊκής Ενότητας. Επιδιώκουμε κοινές πρωτοβουλίες σε ζητήματα εναντίωσης κατά της ΕΕ και του ΕΥΡΩ, για τα εργατικά και δημοκρατικά δικαιώματα, το ρατσισμό, τον φασισμό, τον πόλεμο…»

«Ζητάμε ψήφο, από το μαχόμενο κόσμο της νεολαίας, που κατά 85% ψήφισε ΟΧΙ, και κατά ένα μεγάλο κομμάτι έχει απογοητευτεί, ζητάμε ψήφο και ενεργό συμμετοχή στους αγώνες που έρχονται από Δευτέρα. Ζητάμε ψήφο από τους εργαζόμενους και τη φτωχολογιά που ψήφισε ΟΧΙ και προδόθηκε από την απόφαση της κυβέρνησης. Ζητάμε ψήφο από τις μαχόμενες δυνάμεις τις αριστερές.»
ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε., ΣΤΙΣ ΤΡΟΙΚΕΣ, ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝ.ΕΛ., ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ!

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

.