Ανακοίνωση Δημοκρατικής συνεργασίας  Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ – ΣΕΣ.

Ευτυχισμένο το νέο έτος !! για σας και της οικογένειά σας !! Ας είναι το ξεκίνημα του 2022 αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής !!!

Χρόνια πολλά με Υγεία, Ευτυχία, Αγάπη, Χαμόγελα και Δύναμη !!!!!

Η Δημοκρατική συνεργασία  που κέρδισε με ποσοστό 60 % τις εκλογές στο Νομό Τρικάλων  ευχαριστεί  τους συναδέλφους για την μαζική προσέλευση στις κάλπες με ποσοστά που ξεπέρασαν 80 % των εγγεγραμμένων μελών παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες της Πανδημίας . 

Όλα τα μέλη της παράταξης ευχαριστούν τους συναδέλφους και δηλώνουν πως και σε αυτή την εκλογική διαδικασία έδειξαν ώριμη και υπεύθυνη στάση, αλλά και αποφασιστικότητα παρόλο τον καταιγισμό παραπλανητικών  ανακοινώσεων .

 Σας ευχαριστούμε για την ανάδειξη όλων των συναδέλφων οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να ενδυναμώσουν το σύλλογό μας, ώστε να συνεχίσει να είναι πάντα δίπλα σε εσάς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε . 

Σας ευχαριστούμε, γιατί με την ψήφο σας στείλατε ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ότι θέλουμε ένα σύλλογο και ένα συνδικαλισμό μακριά από μικροκομματικές, Δημαρχιακές και παραγοντίστικες  εξαρτήσεις .Ένα σύλλογο όλων των εργαζομένων χωρίς κανένα είδος διαχωρισμού.

 Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε να δουλέψουμε ακόμη πιο δυνατά και συστηματικά  προς αυτή την κατεύθυνση, συσπειρώνοντας όλο το δυναμικό του ψηφοδελτίου, ανοίγοντας παράλληλα τις πόρτες και σε νέους συναδέλφους που παρά την γενικότερη προσπάθεια υποβάθμισης του συνδικαλισμού, φάνηκαν πεισμωμένοι να αλλάξουν την εικόνα .

 Θέλουμε  την κοινωνία μαζί μας για να υπηρετούμε το έργο για το οποίο έχουμε τοποθετηθεί ο καθένας μας στην θέση της αρμοδιότητας του.

 Αποτελούμε ένα σύλλογο με ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των μελών του και θα συνεχίσουμε με τη δύναμη την οποία εσείς μας δώσατε η οποία αποτελεί ταυτόχρονα και εντολή στο δρόμο της ενότητας, της αγωνιστικότητας, της διεκδίκησης, της Αλληλεγγύης,  του αλληλοσεβασμού και της αλληλοστήριξη μας !!!!!

  

                                                    Με εκτίμηση & καλή συνεργασία

 

                    Η   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ    Δημοτικών Υπαλλήλων .Ν. Τρικάλων