Υπουργοί και βουλευτές σε νευρική κρίση περιμένοντας να χτυπήσει το κινητό τους

Πάνω από το κινητό τους τηλέφωνο βρίσκονται υπουργοί και βουλευτές τις τελευταίες μέρες καθώς η κατάσταση νευρικής κρίσης για όλους εντείνεται  μετά την απόφαση του πρωθυπουργού να προχωρήσει σε ανασχηματισμό του Υπουργικού Συμβουλίου.

Κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα πότε τελικά θα εκδηλωθεί η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού και όλοι αναρωτιούνται τι είδος Υπουργικό Συμβούλιο θα είναι το αυριανό καθώς πολλοί υπουργοί συμμετέχουν χωρίς να ξέρουν εάν θα διατηρήσουν την καρέκλα τους και τις επόμενες μέρες.

Γι’ αυτό και έχει ενταθεί η φημολογία για πιθανότητα ανασχηματισμού ακόμα και σήμερα ή για αναβολή του αυριανού Υπουργικού ΣυμβουλίουΒουλευτές ελπίζουν ότι το κινητό τους θα χτυπήσει για να ενημερωθούν ότι αναλαμβάνουν θέση υφυπουργού. Υπουργοί ελπίζουν ότι το κινητό που θα χτυπήσει θα έχει καλές ειδήσεις για την παραμονή τους στο υπουργείο ή για την μετάθεση τους σε ένα άλλο υπουργείο.

Βέβαια υπάρχουν οι σίγουροι που δεν έχουν άγχος, αλλά και εκείνοι που έχουν μάθει ήδη την απόφασή του κ. Μητσοτάκη και όπως λένε πληροφορίες μαζεύουν τα πράγματα τους από υπουργικά γραφεία.

Ονόματα δίνουν και παίρνουν, αναφέρει to pontiki.gr, τις τελευταίες μέρες χωρίς κανένας να είναι απόλυτα βέβαιος αφού τις αποφάσεις του ο πρωθυπουργός τις έχει εκμυστηρευθεί σε ελάχιστα άτομα και αυτές επιπροσθέτως δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί.