Υποψήφιος πρόεδρος για μια ακόμα θητεία θα είναι ο Αναστάσιος Λάππας

Υποψήφιος πρόεδρος για μια ακόμα θητεία θα είναι ο νυν πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας Αναστάσιος Λάππας, όπως δήλωσε σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 :

 « Την ερχόμενη Κυριακή 17 Οκτωβρίου διεξάγονται οι εκλογές της Συνεταιριστικής Τράπεζας σε όλη τη Θεσσαλία σε 5 εκλογικά κέντρα, σε Τρίκαλα, Καλαμπάκα, Λάρισα, Βόλο και Καρδίτσα. Θα είμαι ξανά υποψήφιος στον κατάλογο των εκτελεστικών μελών, βρίσκομαι στην τράπεζα από το 1995, και θα διεκδικήσω για άλλη μια φορά την προεδρία. Θέλω να είμαι υγιής για να προσφέρω από τη θέση αυτή, και εύχομαι στη ζωή μου να φύγω από τη θέση πριν με…διώξουν οι συνέταιροι.

Θα έχουν δικαίωμα ψήφου περί τα 14-15 χιλιάδες μέλη της τράπεζας. Από τις φετινές εκλογές υπάρχει και μια αλλαγή ως προς τις υποψηφιότητες, καθώς πλέον υπάρχει προϋπόθεση να είναι πτυχιούχος ΑΕΙ κάποιος για να είναι υποψήφιος.

Μέρισμα δυστυχώς δεν έχουμε δώσει στους συνέταιρους από το 2011 και μετά. Είναι μια θυσία που έπρεπε να γίνει ώστε να κρατήσουμε ζωντανή την τράπεζα και να έχουμε μια άμυνα απέναντι σε τόσα συνεχόμενα προβλήματα. Είναι εκπληκτικά απρόβλεπτοι οι καιροί που ζούμε, και με κάνουν να μην μπορώ να εκτιμήσω πότε θα ξαναδοθεί μέρισμα. Αυτό που θέλουμε είναι να κρατάμε την τράπεζα ισχυρή και χρήσιμη, και θα ξαναέρθουν και οι εποχές για τη διανομή μερίσματος.»