Υπογράφηκε το Μνημόνιο Συνεργασίας της ΣΜΥ με το Δήμο Τρικκαίων

DSC01307_copy_copyΤη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011 στο γραφείο του Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών υπογράφηκε το Μνημόνιο Συνεργασίας των δύο φορέων που αφορά σε προώθηση θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος που απασχολούν το Δήμο και τη Σχολή γενικότερα.

Το Μνημόνιο υπέγραψε ο Ταξίαρχος Δημήτριος Μπίκος, Διοικητής της ΣΜΥ και ο κ. Χρήστος Λάππας, Δήμαρχος Τρικκαίων.

Είναι η πρώτη φορά που με κοινή συναίνεση υπάρχει ενυπόγραφη δέσμευση των δύο φορέων για συνεργασία σε κοινά πεδία δράσης προς όφελος της Τρικαλινής κοινωνίας και της Σχολής.

Τα θέματα που περιλαμβάνει το μνημόνιο συνεργασίας αφορούν σε σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τις δύο πλευρές και εκκρεμούν επί μακρόν (μεταξύ άλλων ανταλλαγές κτηματικών εκτάσεων, αισθητικές παρεμβάσεις κλπ)

Με το πέρας της συνάντησης οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν αφενός για την κατά το δυνατόν συντομότερη και αποφασιστικότερη επίλυση θεμάτων που εκκρεμούν επί μακρόν, καθώς και για τη συνέχιση της καλής συνεργασίας σε πνεύμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και καλής θέλησης.

Η ΣΜΥ διατηρώντας τους παραδοσιακά στενούς δεσμούς που τη συνδέουν με την κοινωνία των Τρικάλων, επιθυμεί να ευχαριστήσει ιδιαίτερα την ηγεσία του Δήμου Τρικκαίων για τη θετική ανταπόκριση και το πνεύμα συνεργασίας.

Εκ της Σ.Μ.Υ