Υπερκομματικός υποψήφιος ο Αγοραστός

agorastos news2

Η τελευταία πράξη των πρόσφατων δημοτικών και περιφερειακών εκλογών ετοιμάζεται να παιχτεί το φθινόπωρο, καθώς μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου θα πρέπει να έχουν εκλεγεί τα προεδρεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος.

Στην Ένωση Περιφερειών φαβορί αποτελεί ο Κώστας Αγοραστός, όπως είχε γράψει το trikalaIN (Πάει για πρόεδρος της ΕΝΠΕ ο Αγοραστός!), οποίος αναμένεται να διατυπώσει επισήμως τις προθέσεις του το επόμενο διάστημα, στη λογική μιας υπερκομματικής υποψηφιότητας.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δηλώνει στα «Παραπολιτικά», επισημαίνοντας πως αυτό που πρέπει να επιτευχθεί είναι η ενότητα μεταξύ των συναδέλφων του, όπως συνέβη με την προηγούμενη διοίκηση του Γ. Σγουρού, στην οποία ο ίδιος είχε θητεύσει ως δεύτερος αντιπρόεδρος. «Πιστεύω στη συλλογική ηγεσία. Οι 13 περιφερειάρχες πρέπει να είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά, με κοινούς στόχους, όπως είναι η ανάπτυξη των περιφερειών μας και οι άνθρωποί τους. Μπορούμε να το πετύχουμε γιατί αποδείξαμε το προηγούμενο διάστημα ότι, όταν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να κερδίσουμε πολλά, όπως η αύξηση της απορροφητικότητας στα κοινοτικά κονδύλια, που είναι απαραίτητα για έργα υποδομών σε κάθε περιοχή της χώρας», σημειώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

.