Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων: κοπή πίτας με πολύ κόσμο και ευχές για καλά και ασφαλή ταξίδια

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, στο ξενοδοχείο Art Gallery, στις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων, που αποτελεί πλέον ένα θεσμό και ένα μεγάλο κοινωνικό γεγονός για τα τοπικά δρώμενα.

Την πίτα ευλόγησαν από κοινού  οι Σεβασμιότατοι Μητροπολίτες Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος και Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, με τη συνοδεία πολλών κληρικών, οι οποίοι ευχήθηκαν υγεία σε όλους, μια δημιουργική χρονιά για το υπεραστικό ΚΤΕΛ και όλους τους μετόχους και τους εργαζομένους και καλά και ασφαλή ταξίδια.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Βασίλης Τζατζάκης στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε όλους για την πολυπληθή παρουσία τους και την στήριξη τους στο ΚΤΕΛ, υποσχόμενος το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων να παράσχει την καινούργια χρονιά αλλά και μελλοντικά ακόμη υψηλότερες υπηρεσίες στο πολυπληθές επιβατικό κοινό, που το προτιμάει σταθερά πολλά χρόνια.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν σημαντικές πολιτικές παρουσίες του τόπου, όπως οι Βουλευτές Σάκης Παπαδόπουλος και Χρήστος Σιμορέλης, οι Δήμαρχοι Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης και Πύλης Κώστας Μαράβας, οι πρώην βουλευτές Ηλίας Βλαχογιάννης και Μιχάλης Ταμήλος, Περιφερειακοί σύμβουλοι, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι συλλόγων και εκπρόσωποι φορέων, καθώς και πολλοί εργαζόμενοι και μέτοχοι του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων με τις οικογένειες τους.