Ξύπνησε από κώμα μετά από δύο χρόνια και αναγνώρισε τον αδελφό της ως τον παρ’ ολίγον φονιά της

Μια γυναίκα από τη Δυτική Βιρτζίνια ξύπνησε από κώμα δύο ετών και, σύμφωνα με την αστυνομία, αναγνώρισε στο πρόσωπο του αδελφού της τον θύτη της.

Η 51χρονη Γουάντα Πάλμερ κατηγόρησε τον αδελφό της για την επίθεση στην κατοικία της κοντά στο Κότατζβιλ της Δυτικής Βιρτζίνια τον Ιούνιο του 2000.

Σύμφωνα με την τότε ανακοίνωση της αστυνομίας, η Πάλμερ «κατακρεουργήθηκε και αφέθηκε να πεθάνει».

Ο αστυνομικοί είχαν βρει τη γυναίκα σε «όρθια θέση» στον καναπέ της, φέροντας σοβαρά τραύματα που έμοιαζαν να είχαν προκληθεί από τσεκούρι.

Όπως δήλωσε ο τοπικός σερίφης στο CNNi, θεώρησαν ότι η γυναίκα είχε πεθάνει, για να διαπιστώσουν σύντομα ότι ήταν ακόμη ζωντανή και ανέπνεε με δυσκολία.

Το όπλο της επίθεσης δεν βρέθηκε ποτέ.

Ένας μάρτυρας είχε αναφέρει ότι είχε δει τον αδελφό της γυναίκας, Ντάνιελ, στη βεράντα του σπιτιού γύρω στα μεσάνυχτα της ημέρας πριν εντοπιστεί το θύμα. Κανένα άλλο στοιχείο δεν ήταν διαθέσιμο για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και παρότι η αστυνομία ανέκρινε αρκετά άτομα δεν κατάφερε ποτέ να αποδώσει κατηγορίες.

Πριν από λίγες εβδομάδες ωστόσο η αστυνομία έλαβε μια κλήση από το κέντρο αποκατάστασης που φιλοξενείται η Πάλμερ λέγοντας ότι η γυναίκα είναι σε θέση να μιλήσει στις αρχές.

Αν και ήταν σε θέση να απαντήσει μόνο με ένα «ναι» ή «όχι», η μαρτυρία της προσέφερε αρκετά στοιχεία στην αστυνομία ώστε να προχωρήσει στη σύλληψη του 55χρονου αδελφού της, ο οποίος πλέον κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

cnn.gr