“Xορεύοντας με τις αντιθέσεις” την Κυριακή στο δημοτικό γυμναστήριο

AFISA SHOW STARS

Το “Show me the stars” φέτος είναι αφιερωμένο στις Αντιθέσεις. Η εκδήλωση όμως, στο σύνολό της, θα είναι αφιερωμένη στον Σχολικό Εκφοβισμό (Bullying). Φιλοδοξία μας λοιπόν είναι να πραγματοποιήσουμε ένα υπερθέαμα που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη χορευτών και θεατών.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για την Ακαδημία η παρουσία του κ. Αντώνη Κανάκη στη Μεγάλη Καλοκαιρινή Εκδήλωση, που διοργανώνει η ΤΕΡΨΙΣ, την Κυριακή 14 Ιουνίου στις 8.30 μ.μ. στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο. Ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση μας καθώς είναι και ο ίδιος ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στο θέμα του Σχολικού Εκφοβισμού. Ετοιμάζει λοιπόν ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα που θα προβληθεί στην εισαγωγή της εκδήλωσης που θα πραγματεύεται αποκλειστικά το συγκεκριμένο θέμα. Με αυτό τον τρόπο, μιας και δεν θα μπορέσει να παρευρίσκεται λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, θέλει να περάσει ένα ηχηρό μήνυμα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού, συμμετέχοντας στην εκδήλωση με τον δικό του τρόπο.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ένα μονόλογο που θα αναφέρεται στο Σχολικό Εκφοβισμό και θα αφηγηθεί η Μάρα Χατζηπαρασίδου, μαθήτρια του Δημοτικού Θεατρικού Εργαστηρίου συνυπάρχοντας με καθηγητές και μαθητές της ακαδημίας όπου στη συνέχεια θα παρουσιάσουν μια ανατρεπτική χορογραφία. Συντονίστριες και υπεύθυνες αυτού του αποσπάσματος είναι η κ. Αντονέλλα Χήρα και η κ. Ιωαννα Τσεργη.
Ψυχολόγος του Oργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θα μιλήσει για τον σχολικό εκφοβισμό και στο χώρο θα υπάρχει κουμπαράς του Οργανισμού για την ενίσχυση του έργου του.

Στη συνέχεια, το κοινό θα παρακολουθήσει χορογραφίες σε ρυθμούς latin, hiphop, breakdance, oriental, zumba, σύγχρονο αλλά και δημιουργικό χορό με θέμα τις Αντιθέσεις. Το χορευτικό κομμάτι θα είναι χωρισμένο σε ενότητες που θα περιλαμβάνουν Αντιθέσεις σε Τραγούδια, Εποχές, Χρώματα κ.α. Η έναρξη θα γίνει από τους λιλιπούτειους μαθητές μας όπου θα συμμετέχουν και οι μικροί χορευτές από τον παιδικό σταθμό “Τα ζουζούνια”.
Η αυλαία της εκδήλωσης θα κλείσει με την Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων του τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων με επικεφαλής την κ. Μαίρη Μητσοπούλου ,την χορωδία του Ωδείου Κολόβα με επικεφαλής την κ. Κωνσταντία Λάσκου που θα συνοδεύσουν τους μαθητές και καθηγητές της Ακαδημίας χορού Τέρψις δημιουργώντας ένα εκπληκτικό φινάλε γεμάτο μελωδίες τραγούδι και φυσικά χορό
Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι γνωστοί και αγαπημένοι ηθοποιοί Κατερίνα Γερονικολού (Κλεμμένα Όνειρα) και Μίνως Θεοχάρης (Κάτω Παρτάλι).
Εν συντομία, στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε μία πολιτιστική εκδήλωση που θα έχει ως κεντρικό άξονα τις Αντιθέσεις αλλά ταυτόχρονα θα τονίζει τις κοινωνικές προεκτάσεις του θέματος.
Γενική είσοδος : 5 €
Ευχαριστούμε θερμά τους Χορηγούς και Υποστηρικτές της Εκδήλωσης που συμβάλλουν αποφασιστικά στην οργάνωση ενός τόσο απαιτητικού υπερθεάματος:
Χρυσός Χορηγός
H-ALUCOM ABEE-ΧΟΛΕΒΑΣ (Συστήματα κουφωμάτων αλουμινίου&συνθετικών(uPVC)
Collagen Pro-Active (Υγρό Κολλαγόνο)
Μεγάλοι Χορηγοί
Forthnet-Nova (Δίκτυο Τηλεπικοινωνίας)
Sinatra (Coffee Bar)
Τρίκκη (Γαλακτοβιομηχανία)
Staff-Pepper (Ένδυση)

Μεγάλοι Υποστηρικτές
Themis Trikaliotis & Go (Ένδυση)
Άσσος (Ψητοπωλείο)
Kary (Ξηροί Καρποί)
Stand (Espresso Bar)
Baila (Ένδυση-Υπόδηση-Αξεσουάρ Χορού)
Fleurs (Ανθοπωλείο)

Υποστηρικτές
Λιαγγούμης (Ουζερί)
Καρατζάς Security (Υπηρεσίες Φύλαξης)
Samaras (Είδη Σπιτιού)
Φίλιον (Coffee Bar)
Βενδίστας (Οπτικά)
Jimmy’s and Sons’ (Fast Food)
Sam 0-13 (Παιδικά Ρούχα)
Gallery Art Hotel (Ξενοδοχείο)
Το Χάνι (Ταβέρνα)
Urban (Τυπογραφείο)

Χορηγοί
Παναγιώτου (Εκκλησιαστικά Είδη)
Διαλεχτό (Φούρνος)
Solvensis (Μεσιτικό Γραφείο-Ασφάλειες)
Home’s (Λουκουμάδες)
Τσιακούμης (Επιδιορθώσεις Υποδημάτων)
Λιακούμης (Κοσμήματα)
Libro (Καφετέρια)
Forever Bussiness Owner (Προϊόντα Ευεξίας)
Γιώργος Αμβράζης (Κομμώσεις)
Πείνασες-Έφαγες (Σουβλατζίδικο)
The Love Shake (Coffee Bar)
Fan (Fast Food)
Nesso (Coffee Bar)
Βήτας (Ανταλλακτικά Αυτοκινήτου)

.