Ξέσπασε η κρίση στους “Ανεξάρτητους Έλληνες”

 

kammenow-anel-boulh

 

 

 

Ένα βήμα πριν από τη διάσπαση βρίσκονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καθώς η σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας έβγαλε στην επιφάνεια την κρίση που υπέβοσκε εδώ και μήνες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακούστηκαν πολύ σκληρά λόγια από βουλευτές του κόμματος και μάλιστα με ευθεία επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου ο οποίος επέλεξε την οδό της… απόδρασης.

Στην αρχή η συνεδρίαση ξεκίνησε χωρίς αυτόν, στη συνέχεια πήγε μόλις άκουσε ότι του ασκείται σκληρή κριτική αλλά οι βουλευτές έμειναν έκπληκτοι όταν τους χαιρέτησε κι έφυγε ενώ η Κ.Ο. Και η Διοικούσα Επιτροπή είχαν πάρει φωτιά.

Βουλευτές έλεγαν στη συνέχεια ότι ο πρόεδρος επέλεξε να την κάνει με ελαφρά πηδημητάκια προκειμένου να μην ακούσει τα εξ αμάξης για τη στρατηγική του κόμματος τους τελευταίους μήνες. «Υπήρχαν ιδιαίτερα σοβαρά θέματα που έπρεπε να συζητηθούν για τη γραμμή αλλά και τη φυσιογνωμία του κόμματος αλλά και για θέματα ηθικής τάξης, αλλά ο κ. Καμμένος έφυγε επιλέγοντας να αφήνονται άλυτα τα προβλήματα».

Στον κ. Καμμένο χρεώνουν, κυρίως οι κ. Μαρκόπουλος και Ζώης, το γεγονός ότι οι ΑΝ.ΕΛΛ. δεν έχουν σταθερή πολιτική γραμμή και «φλερτάρουν» με μια μετεκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες και δεν αποκλείεται να υπάρξει νέος πολεμικός γύρος εντός του κόμματος. Αλλά θα έπρεπε να το περιμένουν.

 

antinews