Ξέρει να περιμένει ο Κρητικός

Σε στάση αναμονής είναι τον τελευταίο καιρό πολλά τοπικά στελέχη της ΝΔ στο νομό, καθώς όλοι όσοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για μια θέση στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο ή έχουν περάσει από συνέντευξη στα κεντρικά της Πειραιώς, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο παρεμβαίνουν στα πολιτικά δρώμενα, προσπαθώντας να κάνουν αισθητή την παρουσία τους όσο γίνεται περισσότερο.

Ο Χρήστος Κρητικός, που πέρα από ένας επιτυχημένος και αυτοδημιούργητος επαγγελματίας, είναι και ένα από τα νέα στελέχη που το όνομα του συζητιέται ευρέως στις πολιτικές πιάτσες των Τρικάλων και της Αθήνας, κρατάει μετά μανίας χαμηλό πολιτικό προφίλ χωρίς να προκαλεί και κυρίως χωρίς να δίνει τροφή για σχόλια, ειδικά σε μια εποχή που τα προβλήματα της κοινωνίας είναι οξυμένα.

Έτσι κι αλλιώς στην περίπτωση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, πέρα από την υποψηφιότητα του νυν Βουλευτή Κώστα Σκρέκα που είναι δεδομένη, όλοι οι υπόλοιποι ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. Οπότε σίγουρα μέσα σ’ αυτό το διάστημα θα συνεκτιμηθούν τα «έργα και ημέρες» του καθενός…