Ξεκίνησαν οι πληρωμές του Power Pass

Ξεκίνησαν να πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων τα χρήματα της επιδότησης του Power Pass, από το απόγευμα της Παρασκευής 15 Ιουλίου.

Η επιδότηση κυμαίνεται από 18 έως 600 ευρώ και πολλοί πολίτες περιμένουν να δουν τι ποσό τους αναλογεί. Όσοι δεν πληρωθούν σήμερα δεν χρειάζεται να αγχωθούν, ούτε να κάνουν κάτι, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το Mega, καθώς είναι σε εξέλιξη ο έλεγχος των στοιχείων και όσοι είναι δικαιούχοι αναμένεται να πληρωθούν έως τις 22 Ιουλίου.

 

Πρώτη ημέρα καταβολής χρημάτων

Συνολικά έχουν υποβληθεί 2.952.778 αιτήσεις, που αφορούν 2.530.597 φυσικά πρόσωπα και από αυτά αναρτώνται ενημερωτικά εκκαθάρισης για τα περίπου 1,9 εκατ. και τα οποία αναμένεται να πληρωθούν σήμερα, με το συνολικό ποσό να ανέρχεται σε περίπου 230 εκατ. ευρώ.

Όσοι λοιπόν δεν πληρωθούν σήμερα δεν χρειάζεται να αγχωθούν, ούτε να κάνουν κάτι, καθώς συνεχίζεται κανονικά ο έλεγχος των στοιχείων και όσοι είναι δικαιούχοι αναμένεται να πληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα, μετά την έκδοση των σχετικών ενημερωτικών εκκαθαριστικών.

 

Για τους υπόλοιπους 600.000 δικαιούχους η αποζημίωση θα κατατεθεί μέχρι τις 22 Ιουλίου, αφού πρώτα ολοκληρωθεί ο έλεγχος που γίνεται στα στοιχεία των δηλώσεων.

Οι πληρωμές θα γίνουν εφάπαξ, ώστε οι δικαιούχοι να πάρουν το σύνολο των χρημάτων σε μία δόση.

 

Παράλληλα, αναμένεται να ανοίξει τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου το Fuel Pass 2, το νέο επίδομα βενζίνης αναμένεται και θα αφορά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Οι πληρωμές για το Fuel Pass 2 εκτιμάται πως θα γίνουν τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου.

pawergame.gr