Ξανά υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης ο Χρήστος Μιχαλάκης με τον Κώστα Αγοραστό

Την πρόθεση του να είναι και πάλι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στις εκλογές του 2019  δήλωσε ευθέως σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Χρήστος Μιχαλάκης:

‘Δεν έχει τεθεί κάποιο θέμα ότι δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος. Έχω άλλα 2,5 χρόνια θητεία μπροστά μου, με έχει τιμήσει ο τρικαλινός λαός με 65%, είμαστε μια ισχυρή ομάδα, προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Θα περιμένουμε βέβαια να δούμε και τι θα γίνει με τον εκλογικό νόμο, αλλά ναι θα είμαι ξανά υποψήφιος  με τον κύριο Αγοραστό, θα πάμε με την ίδια ομάδα.

Είναι ακόμα νωρίς, έχουμε να ολοκληρώσουμε το Τρίκαλα – Πύλη, να κάνουμε τους τρεις κυκλικούς κόμβους Καρδίτσης, Μεγαλοχωρίου και Ριζαριού, το οδικό κύκλωμα Μετεώρων και να παραδώσουμε τα τελειωμένα έργα που έχουμε, όπως ο ΧΥΤΑ, το Πλανητάριο, η γέφυρα στη Διάβα και στο Γκολφάρι.

Για μετά το 2019 πιστεύουμε ότι θα έχουν γίνει όλες οι ενέργειες ώστε να λειτουργήσει το υδροηλεκτρικό της Μεσοχώρας και θα έχει συνδεθεί και το βόρειο τμήμα του Ε-65’

 

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει και την υποψηφιότητα για Αντιπεριφερειάρχη και του Χρήστου Αναστασίου, το μόνο που δήλωσε ήταν ‘Καλή επιτυχία…’