Βρέθηκαν όλοι στην πλατεία Κουτσομηλίων για την Αγγέλα

Σε μια σεμνή τελετή, ένα χρόνο μετά την απώλεια της Αγγελικής Δεληχά, ο Δήμος Τρικκαίων προβαίνει σε εξωραϊσμό του πάρκου Κουτσομηλίων με αναφορά στο όνομα της.

Το χαμόγελο της όμορφης κοπέλας θα συνεχίσει να υπάρχει για τους φίλους, γείτονες και συμπολίτες της σε αυτή την όμορφη τοποθεσία της συνοικίας των Κουτσομηλίων με νέα παρέμβαση.

Σε αυτό το πάρκο, δίπλα στο ποτάμι και στη γέφυρα Κουτσομηλίων που πολλοί Τρικαλινοί κάνουν το καθημερινό βάδισμα στις όχθες του και στη γύρω περιοχή. Όμορφα πρωινά αναζωογονητικά, δίπλα στο ποτάμι ανάμεσα από τα δέντρα ή πιο χαλαρά απογευματινά, με θέα τη δύση του ηλίου, το τζόκινγκ έχει γίνει για τους Τρικαλινούς must δραστηριότητα.

Δεκάδες φίλοι της Αγγελικής Δεληχά βρέθηκαν το πρωινό της Κυριακής στη πλατεία Κουτσομηλίων, ανάμεσα τους και ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, αποτίνοντας φόρο τιμής στην αδικοχαμένη Αγγέλα, τονίζοντας πως θα συνεχίζουν να περνάνε όμορφες στιγμές σε αυτό το δροσερό κομμάτι της πόλης που αποτελεί όαση στην καθημερινότητα πολλών Τρικαλινών.