Βραδιά υποψηφίων η βραδιά Μητροπάνου στην «Ανδρομέδα»

Θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως βραδιά υποψηφίων, η βραδιά του δεύτερου μέρους του αφιερώματος στον αξέχαστο Τρικαλινό ερμηνευτή Δημήτρη Μητροπάνο, στην μουσική σκηνή «Ανδρομέδα» της πόλης μας.

Γιατί οι υποψήφιοι σ’ αυτές τις εκλογές που παραβρέθηκαν ήταν πολλοί και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από ένα κορυφαίο μουσικό και όχι μόνο γεγονός για την πόλη, απολαμβάνοντας τα μεγάλα τραγούδια του, από τις φωνές του Δημήτρη Παδιού και του Γιώργου Μπαμπαλιάρη.

Σ’ ένα από τα πρώτα τραπέζια συνδιασκέδαζαν ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Κώστα Αγοραστό Στέλιος Λάσκος, οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον Δημήτρη Παπαστεργίου Μιχάλης Λάππας και Βασίλης Κρανιάς, η επίσης υποψήφια με τον Παπαστεργίου στην Δημοτική Κοινότητα Τρικκαίων Ευαγγελία Κοσβύρα και ο εν δυνάμει υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ γιατρός Χρίστος Λιάπης. Την όμορφη πολιτική παρέα συμπλήρωναν ο καθηγητής Βασίλης Αδάμος με την γυναίκα του Δήμητρα Κρινίτσα και η Λαμπρινή Γωγάκου. Φυσικά και δεν ήταν οι μοναδικές πολιτικές παρουσίες της βραδιάς…