Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ο Φωτήλας- Έδωσαν τα χέρια με Κυριάκο!

Την ένταξή του στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε επισήμως από τα γραφεία της «γαλάζιας» παράταξης στην οδό Πειραιώς ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην βουλευτής του Ποταμιού Αχαΐας Ιάσων Φωτήλας.

Είχε προηγηθεί συνάντησή του με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη. Υπενθυμίζεται, πως ο βουλευτής είχε εκλεγεί με το Ποτάμι, αλλά διαγράφτηκε το φθινόπωρο από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος μετά από δηλώσεις του υπέρ της ΝΔ και υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Φωτήλα έχει ως εξής:

«Ιάσονας Φωτήλας                                                                                                     24.01.2017

Βουλευτής Αχαΐας

Δήλωση Ιάσονα Φωτήλα για την ένταξή του στην Κ.Ο της Ν.Δ

«Με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενωνόμαστε οι Έλληνες και βγαίνουμε από την κρίση»

Με ιδιαίτερη τιμή και υψηλό αίσθημα ευθύνης συστρατεύομαι σήμερα με τη Ν.Δ και τον πρόεδρό μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για να συμβάλλω κι εγώ στον αγώνα για την ανόρθωση του τόπου.

Στις ερχόμενες εκλογές – οποτεδήποτε κι αν αυτές προκηρυχθούν – θα πρέπει να  ηττηθεί η  οικτρή πολιτική του κ. Τσίπρα και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Το πραγματικό δίλημμα θα είναι ξεκάθαρο: Συνέχιση του λαϊκισμού και της οπισθοδρόμησης ή νέα κυβέρνηση με μεταρρυθμίσεις για την ανάπτυξη και την οριστική έξοδο από την κρίση;

Η Ν.Δ, η ιστορική παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, υπήρξε και συνεχίζει να αποτελεί τον βασικό συντελεστή της ευρωπαϊκής – δημοκρατικής πορείας της χώρας μας. Είναι η δύναμη που εγγυάται σήμερα την εθνική ενότητα στη βάση της αλήθειας σε αντίθεση με τον διχασμό των πολιτών που συστηματικά καλλιεργούν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία για την Ελλάδα δεν υπάρχει πολυτέλεια για μοναχικές πορείες. Απαιτείται κοινή συστράτευση ευρύτερων μεταρρυθμιστικών δυνάμεων. Από τη μεριά μου θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια και θα ανταποκριθώ στα αυξημένα καθήκοντα και υποχρεώσεις της νέας περιόδου.

Ευχαριστώ θερμά τη ΝΔ και τον πρόεδρό της κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν».