Βόλος: Πέντε νοσηλευτές και γιατροί του Νοσοκομείου Βόλου σε καραντίνα

Πέντε νοσηλευτές και ιατρικό προσωπικό από το Νοσοκομείο Βόλου αυτή την ώρα βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους, αναμένοντας τα αποτελέσματα για τον κορωνοϊό, ενώ αρνητικός ήταν τελικά στο τεστ που υποβλήθηκε ο καθηγητής από το 1ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας Βόλου.

Συγκεκριμένα συμπτώματα γρίπης παρουσίασαν συνολικά πέντε γιατροί και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Βόλου και, μετά από οδηγία του ΕΟΔΥ, τέθηκαν σε κατ΄οίκον περιορισμό. Απ’ όλους έχουν ληφθεί δείγματα τα οποία εστάλησαν για εξέταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Δεν πρόκειται για γιατρούς και προσωπικό από το Τμήμα Επειγόντων και τις Παθολογικές Κλινικές, που σηκώνουν τεράστιο βάρος.

Και τα πέντε άτομα εμφανίζουν ήπια συμπτώματα, ωστόσο αποφασίστηκε να παραμείνουν σε κατ’οίκον περιορισμό έως ότου ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών δειγμάτων.

Ο Καθηγητής ΕΠΑΛ

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε προκληθεί αναστάτωση σε γονείς και μαθητές από την είδηση ότι καθηγητής παρουσίασε συμπτώματα κορονοϊού, εντούτοις από χθες το βράδυ είχε σημάνει λήξη συναγερμού μετά και την θετική έκβαση της εξέλιξης στο τεστ που υποβλήθηκε ο καθηγητής.

thessaliatv.gr