Βόλος: Είπε ότι έκανε 5 φόνους για να δει την αντίδραση της αστυνομίας!

Έκπληκτοι οι αστυνομικοί διάβασαν μέιλ από έναν άντρα που έλεγε πως είχε διαπτράξει πέντε δολοφονίες! Τελικά ήταν είδος… άσκησης. Αλλά οι Αρχές δεν το εκτίμησαν.

Αναλυτικότερα, ο 43χρονος Βολιώτης ήθελε να δοκιμάσει τα αντανακλαστικά της Αστυνομίας, καθώς και την ανταπόκριση των Δικαστικών Αρχών.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ένα e-mail με αποστολέα τον 43χρονο, έφθασε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Εκεί φέρεται ότι έγραφε πως έχει διαπράξει πέντε δολοφονίες και πως δεν ήξερε τι να κάνει. Στο ερώτημα των αστυνομικών να δώσει την διεύθυνσή του, έδωσε την πραγματική και σε λίγο συλλαμβανονταν από τους αστυνομικούς που κατέφθασαν στο σπίτι του.

Έκπληκτα τα στελέχη της αστυνομίας άκουγαν τον συλληφθέντα να επαναλαμβάνει ότι δεν είχε διαπράξει τελικά τους φόνους, αλλά ότι τους καλλιεργούσε στο μυαλό του και ήθελε να διαπιστώσει πόση ετοιμότητα διαθέτει η Αστυνομία για τέτοιες περιπτώσεις.

Τελικά το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε τον 43χρονο σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή, για την άσκοπη κινητοποίηση των Αρχών, ενώ η Εισαγγελία Βόλου παρήγγειλε να εξεταστεί από ψυχίατρο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ