Φρίκη: 43χρονος παιδόφιλος έβλεπε online βιασμούς ανηλίκων

Μόνο σοκ μπορεί να προκαλέσει η είδηση της σύλληψης ενός άνδρα ο οποίος έβλεπε online βιασμούς ανηλίκων!

Σύμφωνα με την Espresso έπειτα από τέσσερις μέρες κατάφεραν να εντοπίσουν το στίγμα του 43χρονου και να εισβάλουν στο σπίτι του. Πλήρωνε αδρά τα κυκλώματα παιδικής πορνείας που δραστηριοποιούνται σε χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας για να του εξασφαλίζουν βίντεο με βιασμούς ανηλίκων.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο 43χρονος Έλληνας από την Αττική, είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για κατοχή πορνογραφικού υλικού με παιδιά. Μάλιστα, οι έμπειροι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να έκανε παραγγελίες ώστε να παρακολουθεί ακόμα και online τους βιασμούς ανηλίκων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν εμβάσματα αποστολής χρημάτων στις χώρες όπου ανθεί ο σεξοτουρισμός και η παιδοφιλία.

Η έρευνα για την αποκάλυψη της δραστηριότητας του 43χρονου άρχισε έπειτα από ένα σήμα που έστειλε στη Δίωξη Ηλεκτρονική Εγκλήματος το FBI για ηλεκτρονικά ίχνη που εντοπίζονταν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αττική, μέσω των οποίων γινόταν διαμοιρασμός αρχείων παιδικής πορνογραφίας. Άμεσα οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον αρμόδιο εισαγγελέα και άρχισαν σχετικές έρευνες.

eleftherostypos.gr