Βόλος: 28χρονος γρονθοκόπησε 56χρονο σε μπαρ γιατί του έκανε παρατήρηση

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας 56χρονος, τα ξημερώματα της Τρίτης στον Βόλο, όταν δέχθηκε γροθιά στο μάτι επειδή έκανε παρατήρηση σε έναν 28χρονο να μην δημιουργεί φασαρίες στο καφέ μπαρ όπου βρίσκονταν.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το magnesianews.gr, στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, ο 28χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τμήματος στον Βόλο, για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και εξύβριση. Ειδικότερα, γύρω στις 23:00 το βράδυ, ο 28χρονος δράστης, βρισκόταν σε καφετέρια – καφενείο στον Βόλο, μετά από υπόδειξη του 56χρονου να μη δημιουργεί αναστάτωση εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο ο δράστης είχε εισέλθει λίγο νωρίτερα, του επιτέθηκε φραστικά στην αρχή εξυβρίζοντάς τον και ακολούθως χτυπώντας τον με γροθιά στο αριστερό του μάτι, προκαλώντας του κατ’ αυτό τον τρόπο, σοβαρή σωματική βλάβη σε αυτό.

Ο 56χρονος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και μετά από σχετική εξέτασή του, διαπιστώνοντας τη σοβαρότητα του τραυματισμού του, κρίθηκε αναγκαία η άμεση διακομιδή του με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις και νοσηλεία.