Βολές κατά του Θανάση Μεριβάκη από την Αντιδήμαρχο Φαρκαδόνας Ελένη Στεργίου-Μπότη

Σαφείς υπαινιγμούς για την απουσία του πρώην Δημάρχου Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη, τόσο από τα δημοτικά συμβούλια, όσο και από την περιοχή γενικότερα, αφήνει με δημόσια τοποθέτηση της η Αντιδήμαρχος του Δήμου Φαρκαδόνας Ελένη Στεργίου-Μπότη.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Αντιδημάρχου, επισημαίνονται τα εξής:

Η τοπική αυτοδιοίκηση εδώ και τρεις μέρες, είμαστε όλοι επί ποδός και δίπλα στους προέδρους και στους πολίτες που πλήττονται απο τις πλημμύρες των τελευταίων ημερών. Με συχνή επαφή με τόν Περιφερειάρχη ΚώσταΑγοραστό και τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη είμαστε ενήμεροι σ ‘αυτό το πρόβλημα και τους ευχαριστούμε που είναι δίπλα μας.
Ας πάψει πια ο πρώην δήμαρχος Φαρκαδόνας να κάνει εντυπώσεις, σε ένα σημαντικό πρόβλημα του δήμου μας ,το οποίο πέντε χρόνια δεν έκανε τίποτα για να λυθεί και δείχνει στην τωρινή διοίκηση πως πρέπει να γίνει……
Αν θέλει να συμπαρασταθεί και να βοηθήσει σαν δημοτικός σύμβουλος,την τοπική κοινωνία που τόσο αγαπά και υποσχέθηκε ότι θα μείνει στην Φαρκαδόνα, αλλά είναι εκτός δήμου και απουσιάζει, όχι μόνο από την καθημερινότητα , αλλά και απο τα δημοτικά συμβούλια(οχτώ μέχρι τώρα,).
Να είναι εδώ καθημερινά ,να μας κριτικάρει και είμαστε ανοιχτοί να ακούσουμε τις συμβουλές του.Δήμαρχος είναι ο Γιάννης  Σακελλαρίου, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και είναι ανοιχτός προς όλους σε κάθε πρόβλημα του πολίτη.