Βλαχογιάννης: Οι πολίτες αντιλαμβάνονται ποιο κόμμα μπορεί να τους στηρίξει και να πάει τη χώρα μπροστά

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη για τις πολιτικές εξελίξεις, παραχώρησε ο πρώην Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας Βλαχογιάννης, το πρωί του Σαββάτου στην ενημερωτική εκπομπή ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παδιός στον FM 100 Ράδιο Ζυγός.

Ο κ. Βλαχογιάννης εξέφρασε την άποψη πως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προκηρύξει εκλογές στο τέλος της 4ετίας ή έστω λίγους μήνες νωρίτερα, αφού δεν υπάρχει λόγος να πάει σε πρόωρες εκλογές. Χαρακτήρισε την έλευση του Γραμματέα του κόμματος Παύλου Μαρινάκη στα Τρίκαλα, ως μια επίσκεψη γνωριμίας με τα τοπικά στελέχη και σε καμία περίπτωση δεν είναι σε προεκλογικό πλαίσιο.

Το παλιό και έμπειρο «γαλάζιο» στέλεχος. τόνισε πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κλήθηκε σ’ αυτά τα δυόμιση περίπου χρόνια  που βρίσκεται στην εξουσία, να διαχειριστεί σημαντικά προβλήματα και να πάρει δύσκολες αποφάσεις σε ζητήματα όπως η πανδημία, φυσικές καταστροφές, κρίση στα ελληνοτουρκικά, μεταναστευτικό και εσχάτως την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια, καταφέρνοντας με σοβαρότητακαι υπευθυνότητα να τα βγάλει πέρα. Αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και καλούνταν να διαχειριστεί όλα τα παραπάνω, πολύ φοβάμαι πως δεν θα είχε μείνει τίποτα όρθιο σ’ αυτή την χώρα. Οι πολίτες ξέρουν καλά και αντιλαμβάνονται ποιο κόμμα μπορεί να τους στηρίξει και να πάει τη χώρα μπροστά, δήλωσε με νόημα ο Ηλίας Βλαχογιάννης.

Σε προσωπικό επίπεδο ο Ηλίας Βλαχογιάννης δήλωσε παρών, παραμένει πάντα ενεργός  στην κεντρική πολιτική σκηνή και το ενδιαφέρον του εστιάζεται να είναι και πάλι στο τοπικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, όποτε και αν διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές.