Βλαχογιάννης: Ο κόσμος θα βάλει στη ζυγαριά το έργο της ΝΔ και την τοξικότητα του ΣΥΡΙΖΑ

 Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης για τις πολιτικές εξελίξεις, παραχώρησε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή των δημοσιογράφων Κώστα Αργυρούση-Γιώργου Παπαγεωργόπουλου στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, ο πρώην Βουλευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος Ηλίας Βλαχογιάννης.

Ο κ. Βλαχογιάννης υπεραμύνθηκε του έργου της Νέας Δημοκρατίας επί θητείας του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπογραμμίζοντας πως «Η ΝΔ έχει να παρουσιάσει έργο σε όλα τα επίπεδα αυτά τα χρόνια, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η κατάληψη της εξουσίας, λες και δεν τους είδαμε τι έκαναν όταν κυβέρνησαν. Ο κόσμος έχει αλάνθαστο κριτήριο, θα βάλει στη ζυγαριά το έργο της ΝΔ και την τοξικότητα του ΣΥΡΙΖΑ και στις εκλογές θα πράξει αναλόγως, δίνοντας μια ξεκάθαρη νίκη και εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη να σχηματίσει κυβέρνηση».

Σε ότι αφορά τον προσωπικό του προεκλογικό αγώνα ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ δήλωσε «Ο κόσμος ύστερα από τόσα χρόνια, γνωρίζει καλά ποιος είναι ο Ηλίας Βλαχογιάννης και τι έχει κάνει για τον τόπο. Θα κάνω κάποιες περιοδείες στα χωριά, όχι όμως σε μεγάλη πυκνότητα όπως παλαιότερα που ξεκινούσαμε από τις 4 το απόγευμα και τελειώναμε στις 10 το βράδυ, γιατί σε πολλά χωριά δεν βρίσκουμε και κόσμο. Θα κάνω κεντρικές ομιλίες στις έδρες των 4 δήμων του νομού, σε Τρίκαλα, Καλαμπάκα, Πύλη και Φαρκαδόνα, όπου θα παρουσιάσω τις θέσεις και του κόμματος και τις δικές μου».