Βλαχοδήμος μάρκετ: Υπερέχει σε ποιότητα και τιμές

Δεν είναι πολύς καιρός που άνοιξε τις πύλες του στο κοινό των Τρικάλων, το νέο σούπερ μάρκετ Βλαχοδήμος και από την πρώτη κιόλας στιγμή κέρδισε την εμπιστοσύνη και την στήριξη των Τρικαλινών καταναλωτών.

Και αυτό γιατί υπερέχει σε ποιότητα, τιμές και εξυπηρέτηση. Μέσα στο νέο καλαίσθητο χώρο του καταστήματος, ο καταναλωτής μπορεί να βρει σε ατέλειωτη ποικιλία και πολύ χαμηλές τιμές ότι πραγματικά επιθυμεί.

Επιπλέον το σούπερ μάρκετ Βλαχοδήμος καινοτομεί και στηρίζει τα Θεσσαλικά προϊόντα και την Θεσσαλική αγορά, αφού προμηθεύεται πολλά εξ αυτών αποκλειστικά από Θεσσαλούς παραγωγούς και εμπόρους, όπως είναι τα κρέατα, τα τυριά κλπ.

Το κατάστημα διαθέτει στα ράφια του πολλές επώνυμες ετικέτες προϊόντων, ενώ τα τμήματα του έτοιμου φαγητού, του κρεοπωλείου, των αλλαντικών-τυροκομικών και της κάβας, κλέβουν κυριολεκτικά τις εντυπώσεις.

Στην πολιτική του μάρκετ Βλαχοδήμος είναι να μην υπάρχει μανάβικο στο κατάστημα για να αποφύγει τον αθέμιτο ανταγωνισμό με τους Τρικαλινούς παραγωγούς της λαϊκής αγοράς, που πωλούν τα ίδια προϊόντα και τους οποίους στηρίζει ανεπιφύλακτα.

Κάντε τώρα τις αγορές σας από το σούπερ μάρκετ Βλαχοδήμος και επωφεληθείτε ποιότητα και τιμές στα προϊόντα του.

28ης Οκτωβρίου και Πλούτωνος γωνία.