Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας- Τηλεδιάσκεψη με τον ψυχολόγο κ. Βαγγέλη Βερτόπουλο

“Πώς να βοηθήσω τον εαυτό μου και την ψυχολογία μου αυτή την περίοδο”

Η Βιβλιοθήκη, θέλοντας να ανταποκριθεί στις ανάγκες που επιβάλλει η τωρινή κοινωνική πραγματικότητα και να προσφέρει πληροφόρηση και ψυχαγωγία στο ευρύ κοινό, συνεχίζει τις διαδικτυακές  συναντήσεις και καλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν.

Το Σάββατο 11 Απριλίου 2020 στις 7:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη με τον ψυχολόγο κ. Βαγγέλη Βερτόπουλο, σχετικά με την κατάσταση που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα, πως επηρεάζεται η ψυχολογία μας και πως μπορούμε να τη βελτιώσουμε.

Ο κ. Βερτόπουλος σπούδασε Marketing στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια σπούδασε Ψυχολογία και εκπαιδεύτηκε στην Ψυχοθεραπεία με Γνωσιακές και Συμπεριφορικές προσεγγίσεις.

Να ενημερώσουμε το κοινό ότι στη πλατφόρμα μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει, οι συμμετέχοντες μπορούν να βλέπουν/ακούν τον ομιλητή, χωρίς οι ίδιοι να φαίνονται εάν δεν το επιθυμούν, να σχολιάζουν και να κάνουν ερωτήσεις είτε προφορικά, είτε γραπτά.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την τηλεδιάσκεψη μπορούν να συμμετάσχουν μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

https://zoom.us/j/623523875

Password: 1

Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα ολιγόλεπτο βίντεο με οδηγίες και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να συνδεθείτε στη πλατφόρμα:

https://youtu.be/tG2m2SEBA-Y

Σας περιμένουμε για μια όμορφη συζήτηση που ευελπιστούμε να επιδράσει θετικά στη ψυχολογία μας!

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας