Βίντεο-σοκ: Ομαδικός βιασμός κοπέλας μέσα σε λεωφορείο!

Μόνο οργή προκαλεί η είδηση πως μια ομάδα έξι νεαρών, επιτέθηκε σεξουαλικά σε κοπέλα μέσα σε λεωφορείο. Ντροπή για το ανθρώπινο είδος είναι και η αποκάλυψη πως όχι δεν τους σταμάτησε κανείς, αλλά κάποιοι τους επευφημούσαν!

Οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται από το βίντεο που υπάρχει, δεδομένου ότι οι δράστες κατέγραψαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους με τις κάμερες των κινητών τους τηλεφώνων, προκαλούν ανατριχίλα.

Οι έφηβοι, ηλικίας 16 έως 17 ετών, όρμησαν στην κοπέλα μέσα σε ένα λεωφορείο, την έγδυσαν και τελικά την βίασαν. Στο βίντεο καταγράφεται να γελούν σε βάρος της ενώ την κακοποιούν, καθώς όπως προκύπτει την κορόιδευαν γιατί είναι άτομο ειδικών αναγκών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια της κοπέλας υποστηρίζει ότι πρόκειται για 12 ετών κορίτσι και όχι για 24χρονη γυναίκα όπως υποστηρίζεται.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, πάντως, είναι το γεγονός ότι αν και η κοπέλα ουρλιάζει κανείς δεν έρχεται σε βοήθεια της ενώ και το λεωφορείο συνεχίζει κανονικά την πορεία του.

Σύμφωνα με τον οργανισμό συγκοινωνιών M’Dina η επίθεση σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή αν και οι αρχές υποστηρίζουν ότι έγινε πριν από περίπου 3 μήνες αλλά έγινε γνωστή τώρα λόγω της δημοσιοποίησης του βίντεο στα social media.

Προσοχή βίντεο με σκληρές εικόνες

https://www.youtube.com/watch?v=0eex73S_6yo&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D0eex73S_6yo&has_verified=1

eleftherostypos.gr