Βίκυ Σαργιώτη: Μια δυναμική Τρικαλινή υποψήφια Ευρωβουλευτής με το ΑΚΚΕΛ

Στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου κατέρχεται ως υποψήφια Ευρωβουλευτής με το ΑΚΚΕΛ (Αγροτικό-Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος) η Τρικαλινή Βίκυ Σαργιώτη.

Η Βίκυ Σαργιώτη κατάγεται από την Λυγαριά και τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με την κτηνοτροφία, διατηρώντας μόνη της μια σύγχρονη μονάδα με 300 πρόβατα, ένα τομέα που υπεραγαπά, στηρίζει και θέλει να βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις, αποδεχόμενη την τιμητική πρόταση που της έκανε ο Πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ Βάκης Τσοπανίδης να συμμετάσχει ενεργά σ’ αυτές τις εκλογές.

Όπως η ίδια η Τρικαλινή υποψήφια σημειώνει «Οι αποφάσεις που θα παρθούν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή την επόμενη περίοδο για την νέα ΚΑΠ(κοινή αγροτική πολιτική)παρουσιάζονται ως μεγάλες ευκαιρίες για μια υγιή και βιώσιμη ανάπτυξη του αγροκτηνοτροφικού τομέα της χώρας, αλλά ταυτόχρονα πολλούς κινδύνους!!
Ένας σημαντικός κίνδυνος είναι ο διαπραγματευτικός.
Χωρίς την σωστή χρηματοδότηση της ΚΑΠ θα έχουμε δυσάρεστα αποτελέσματα στην χώρα μας! Συνεπώς, είναι σημαντικό να στηρίξουμε κάποιον που ζει τα προβλήματα του αγροκτηνοτροφικού κόσμου που τον ενδιαφέρουν άμεσα και που δεν είναι απλά θεατής.
Γι’ αυτό τον μοναδικό λόγο στηρίζω ΑΚΚΕΛ!!
Πρέπει να έχουμε φωνή σ’αυτή την κρίσιμη περίοδο που θα παρθούν αποφάσεις σημαντικές για το μέλλον μας».