Βάζει ψηλά τον πήχη ο Σιμορέλης θέλοντας να κόψει πρώτος το νήμα στις εκλογές

Η απόφαση προκήρυξης πρόωρων εκλογών σαφώς και ανήκει αποκλειστικά στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος ως το τέλος της άνοιξης θα σταθμίσει τα δεδομένα με την εξέλιξη της πανδημίας και την πορεία των εμβολιασμών και θα πράξει αναλόγως. Ακόμη και μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού να μην στηθούν κάλπες, το ερχόμενο φθινόπωρο μάλλον θα είναι δύσκολο να τις αποφύγουμε, αφού αποτελεί πρόκληση ο νέος εκλογικός νόμος, αλλά και η πορεία της διαχείρισης της εθνικής μας οικονομίας, ίσως χρειάζεται μια πιο νωπή λαϊκή εντολή.

Στα κομματικά επιτελεία τα γνωρίζουν καλά όλα αυτά, γι΄αυτό και όλοι οι υποψήφιοι ή οι εν δυνάμει υποψήφιοι Βουλευτές, έχουν ήδη αρχίζει να σηκώνουν τα μανίκια και να προετοιμάζονται για πάν ενδεχόμενο.

Στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, η μη εκ νέου κάθοδος του νυν Βουλευτή Σάκη Παπαδόπουλου, ανοίγει τον δρόμο σε κάποια νέα στελέχη, όπως και σε παλαιότερα φυσικά, να διεκδικήσουν την είσοδο τους στη Βουλή. Ένας από αυτούς είναι και ο Χρήστος Σιμορέλης, που ως παλιός Βουλευτής και έμπειρο στέλεχος του κόμματος, δεν έπαψε όλο αυτό το διάστημα να κάνει επαφές με τους πολίτες, στο πλαίσιο αυτών που επιτρέπουν φυσικά τα υπάρχοντα υγειονομικά δεδομένα. Με ισχυρό πέρασμα στα χωριά του Δήμου Πύλης, αλλά και εντός της πόλης των Τρικάλων και όλου του νομού, ο Σιμορέλης βάζει από τώρα ψηλά τον πήχη για τις επόμενες εκλογές, θέλοντας να χτυπήσει αυτή την φορά, την πρώτη θέση μεταξύ των υποψηφίων του τοπικού ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ. Προοπτική υπάρχει, τα φόντα και τις γνώσεις τα έχει, αγαπητός στο εκλογικό σώμα είναι, αλλά καμιά φορά δεν φτάνουν μόνο αυτά για να σε κάνουν Βουλευτή. Για να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στην πορεία για τον Χρήστο Σιμορέλη και αν θα του βγούνε όλα τα πλάνα και τα σχέδια που είχε στο μυαλό του. Άλλωστε να μην ξεχνάμε πως στην πολιτική έχει δει να συμβαίνουν οι μεγαλύτερες ανατροπές!