Σχολές οδηγών στα Τρίκαλα: Χωρίς μαθήματα και χωρίς…εισόδημα

Εδώ και αρκετό καιρό έχουν σταματήσει να γίνονται μαθήματα εκμάθησης υποψηφίων οδηγών, πλην εξαιρετικών και έκτακτων περιπτώσεων, για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης και στα Τρίκαλα λόγω του κορονοϊού και όλο αυτό έχει επιφέρει μεγάλη ανησυχία και αβεβαιότητα για το μέλλον στους ιδιοκτήτες των σχολών οδηγών, καθώς βλέπουν ένα μεγάλο μέρος των εσόδων τους να εξανεμίζεται.

Όπως δήλωσε στο trikalaIN.gr το μέλος του συλλόγου ιδιοκτητών σχολών εκμάθησης υποψηφίων οδηγών Κων/νος Λιάκας, το μέλλον του κλάδου προδιαγράφεται ιδιαίτερα δυσοίωνο, δεδομένου ότι πολλοί ιδιοκτήτες σχολών οδηγών δεν έχουν ενταχθεί στην επιστρεπτέα προκαταβολή, λόγω του ότι την περυσινή χρονιά δεν εμφάνισαν το επαρκές εισόδημα για την ένταξη τους στο πρόγραμμα στήριξης, εξαιτίας της μεγάλης περιόδου με τις απεργιακές κινητοποιήσεις που είχε πραγματοποιήσει ο κλάδος.

«Η κατάσταση τείνει να γίνει δραματική, αν δεν αλλάξουν γρήγορα τα υγειονομικά δεδομένα, που θα μας επιτρέψουν και πάλι να ξεκινήσουμε τα μαθήματα οδήγησης» τονίζει με νόημα ο κ. Λιάκας.