Βάζει πλώρη για τρίτη θητεία στο Δήμο Πύλης ο Μαράβας

Μπορεί ακόμη ως τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 να απέχουμε πολύ, όμως όπως πολύ σωστά λέει και η σοφή παροιμία «Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”. Πάνω σ΄αυτή ακριβώς την λογική στηρίζει την τακτική, αλλά και τις επιλογές του ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας.

Μπορεί ακόμα και εντός του συνδυασμού του να υπάρχουν διαφορετικές φωνές σε ζητήματα της καθημερινότητας, όμως ο Μαράβας βρίσκει πάντα τρόπους να προχωράει μπροστά και να τους έχει και όλους…ευχαριστημένους.

Και φυσικά πέρα από το έργο που έχει πίσω του και θα συνεχίσει και στο υπόλοιπο της παρούσας θητείας του, από την επόμενη χρονιά ουσιαστικά θα μπει για τα καλά στον προεκλογικό αγώνα για τις εκλογές του 2023, δυναμώνοντας ακόμα περισσότερο τον συνδυασμό του «Πρώτα ο άνθρωπος» με νέα και καταξιωμένα στελέχη της τοπικής κοινωνίας, που μαζί με τους παλιούς και έμπειρους θα αποτελέσουν την «αιχμή του δόρατος», με ορίζοντα τη νέα νίκη και την εξασφάλιση μιας τρίτης και τελευταίας (;) θητείας στο Δήμο Πύλης.

Άλλωστε ο νέος εκλογικός νόμος που εξασφαλίζει την εκλογή Δημάρχου από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 43%, είναι ένα από τα μεγάλα ατού του Μαράβα, ο οποίος αναφερόμενος στους πολιτικούς του αντιπάλους (σ.σ. Χήρα και Τσιούτσια), δεν διστάζει να δηλώνει πως τους υπολογίζει, σε καμιά περίπτωση όμως δεν τους φοβάται….Άστους πρώτα να μάθουν και ύστερα ας έρθουν να τα εφαρμόσουν είναι το μότο του Μαράβα, που τους «σφάζει» με το…γάντι!

Θέλει κι αυτό ταλέντο κι ο Μαράβας ξέρει καλά πως παίζεται η….μπάλα στο γήπεδο της πολιτικής!