ΟΡΑΣΗ: Βάλτε τέλος στη μυωπία με Laser

Εάν σας κούρασε η πολυετής χρήση γυαλιών ή φακών επαφής, ήρθε η ώρα να ρωτήσετε τον οφθαλμίατρό σας για τη διόρθωση μυωπίας με λέιζερ. Η ιατρική ομάδα της οφθαλμολογικής μονάδας ΟΡΑΣΗ στα Τρίκαλα, διαθέτει προηγμένης τεχνολογίας μεθόδους και τεχνικές για τη σωστή διάγνωση και αντιμετώπιση παθήσεων όρασης, όπως η μυωπία.

Διαθλαστική χειρουργική

Συγκεκριμένα, η διαθλαστική χειρουργική περιλαμβάνει διάφορες χειρουργικές τεχνικές που έχουν ως σκοπό να εξαλείψουν την ανάγκη χρήσης γυαλιών ή φακών επαφής. Αυτές οι τεχνικές διορθώνουν με τη βοήθεια του Excimer Laser που προκαλεί φωτεκτομή, τα υπάρχοντα διαθλαστικά σφάλματα του οφθαλμού και μεταβάλλουν τη διαθλαστική ισχύ του.
Δηλαδή, αναδιαμορφώνουν κατάλληλα την καμπυλότητα του κερατοειδή (το διαφανές πρόσθιο τμήμα του οφθαλμού) έτσι ώστε να εστιαστεί το φως ακριβώς επάνω στον αμφιβληστροειδή (φωτοευαίσθητος ιστός που βρίσκεται στο πίσω μέρος του οφθαλμού).
Σε περίπτωση που η αμετρωπία είναι πολύ υψηλή και ο προεγχειρητικός έλεγχος δεν επιτρέπει να εφαρμοστεί το Laser, για να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος, τοποθετούνται ενδοφθάλμιοι διαθλαστικοί ενδοφακοί ή αντικαθίσταται ο φυσικός φακός του οφθαλμού. Έτσι, ο ασθενής απαλλάσσεται από τα γυαλιά ή τους φακούς επαφής.

Διαβάστε περισσότερα στο:

https://orasithessalia.gr/μυωπία/

 

Οφθαλμολογική μονάδα ημερήσιας νοσηλείας ΟΡΑΣΗ

Καλλισθένη 12 (Όπισθεν ΟΑΕΔ) Τρίκαλα

Για ραντεβού και για οποιαδήποτε πληροφορία

καλέστε στο 𝟮𝟰𝟯𝟭𝟬𝟳𝟳𝟵𝟵𝟵 ή  επισκεφθείτε το 𝘄𝘄𝘄.𝗼𝗿𝗮𝘀𝗶𝘁𝗵𝗲𝘀𝘀𝗮𝗹𝗶𝗮.𝗴𝗿