Βαβύλης-Παιδή: Οι «νέοι» του Κρεμμύδα παίρνουν θέση

Μπορεί οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης Στέφανος Βαβύλης και Νατάσα Παιδή να μην έχουν την τεράστια αυτοδιοικητική εμπειρία λόγω και του νεαρού της ηλικία τους, όμως επειδή μεγάλωσαν και γαλουχήθηκαν σε ένα καθαρά αυτοδιοικητικό περιβάλλον (σ.σ. γιος του Θανάση Βαβύλη ο πρώτος και κόρη του Στέφανου Παιδή η δεύτερη), έχουν από πίσω τους δυνατό backround.

Στην ολομέλεια του Κώστα Κρεμμύδα στο φρούριο, όπου παραβρέθηκαν ως σύμβουλοι του συνδυασμού του «Μαζί για τα Τρίκαλα», εξέφρασαν θέσεις και απόψεις με τις τοποθετήσεις τους, που σχολιάστηκαν απ΄όλους τους συγκεντρωμένους.

Ο Στέφανος Βαβύλης εξέφρασε την άποψη πως θα πρέπει οι κομματικοί μηχανισμοί να μείνουν έξω από την αυτοδιοίκηση που έχει ένα τελείως διαφορετικό χαρακτήρα έξω από τα κομματικά στεγανά, ωστόσο θε πρέπει ενόψει των επόμενων εκλογών, να υπάρξουν ευρύτερες συμμαχίες με προοδευτικούς ορίζοντες, απέναντι σε μια συντηρητική  δημοτική αρχή.

Η Νατάσα Παιδή από πλευράς της έκανε λόγο για ανάγκη καλύτερης οργάνωσης με την δημιουργία μιας δυνατής ομάδας με σαφείς κεντροαριστερές επιρροές, που θα καταθέτει προτάσεις για την πόλη και θα έχει αντίλογο στα πεπραγμένα μιας προσωποκεντρικής δημοτικής αρχής.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο συγκλίνουν οι απόψεις τους, αλλά και μόνο το γεγονός ότι καταθέτουν ελεύθερα την άποψη τους, είναι από μόνο του μια σημαντική κίνηση.