Βασταρούχας: Ο κύκλος μου στην αυτοδιοίκηση τελειώνει εδώ

Την πρόθεση του να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, δημοσιοποίησε για μια ακόμη φορά μέσω του trikalaIN.gr ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Τρικκαίων Δημήτρης Βασταρούχας.

Όπως ο ίδιος δήλωσε: «Η εμπλοκή μου με την αυτοδιοίκηση τελειώνει με το τέλος της παρούσας δημοτικής θητείας. Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος στις επόμενες εκλογές και έχω ενημερώσει σχετικά επ΄αυτού τον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου, με τον οποίο είχα, έχω και θα έχω άψογη συνεργασία. Οπότε σ΄αυτό το διάστημα που θα ασκώ τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Οικονομικών, θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο δήμο και τους Τρικαλινούς πολίτες, χωρίς οποιαδήποτε απόφαση ή πρωτοβουλία μου να έχει να κάνει με οποιαδήποτε μορφής υστεροβουλία ή τυχόν ανταλλάγματα, με ορίζοντα την επανεκλογή μου».

Μπορεί να μην ξαναπολιτευτεί στο δήμο ο Τάκης Βασταρούχας, μας είναι όμως δύσκολο να πιστέψουμε πως θα πάει στο σπίτι του, αφού ακόμα είναι ακμαίος και ενεργός. Όλο και με κάτι σχετικό με τα κοινά θα ασχοληθεί μελλοντικά. Σαν τον ποδοσφαιριστή που μόλις κρεμάσει τα παπούτσια του γίνεται προπονητής!