Λευκός ή μαύρος…καπνός θα βγει από την πλευρά του Κρεμμύδα;

Κοντοζυγώνει το διάστημα που έθεσε ως χρονικό όριο, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Τρικκαίων Κώστας Κρεμμύδας, αναφορικά με την ανακοίνωση των προθέσεων του για το αν θα είναι ή όχι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων στις επόμενες εκλογές.

Ο ίδιος είχε δηλώσει πριν το καλοκαίρι, ότι περίπου στις αρχές του φθινοπώρου, που οσονούπω πλησιάζει, θα βγει ανοιχτά και θα δημοσιοποιήσει τις προθέσεις του. Δεν γνωρίζουμε αν το διάστημα του καλοκαιριού στάθηκε αρκετό, για να σκεφτεί όλα όσα πιθανώς θα ήθελε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για τα Τρίκαλα» αναφορικά με την ανακοίνωση των προθέσεων του, σίγουρα όμως για να γίνει κάτι τέτοιο, θα σταθμίσει πολύ προσεκτικά όλα τα πολιτικά δεδομένα που έχουν να κάνουν κυρίως με την αναζήτηση συμμαχιών προς το ΣΥΡΙΖΑ και τις λοιπές προοδευτικές δυνάμεις και κυρίως θα ψάξει να βρει τρόπους ώστε το ΠΑΣΟΚ- ο χώρος από τον οποίο προέρχεται και ο ίδιος-να κατέβει ενωμένο και συντεταγμένο στις επόμενες δημοτικές εκλογές προς το πρόσωπο του και όχι κατακερματισμένο.

Σίγουρα οι αποφάσεις Κρεμμύδα ρο επόμενο διάστημα, θα αποτελέσουν τον καταλύτη των εξελίξεων για την διεκδίκηση του Δήμου με αξιώσεις από την κεντροαριστερά. Για να δούμε τελικά τι θα προκύψει….Θα βγει λευκός ή μαύρος καπνός από το στρατόπεδο Κρεμμύδα; Πολλοί λένε ναι και κάποιοι άλλοι όχι, οι απόψεις διίστανται!