Βάσω Κάκλα: Δεν παίζουμε με την ψυχολογία των μικρών μαθητών

Αφού κυρία Πελώνη μου, όπως πριν λίγο ανακοινώσατε, περιμένετε αύριο, Παρασκευή ,την εισήγηση των ειδικών για το άνοιγμα των Δημοτικών, αφού οι λοιμωξιολόγοι περιμένουν αύξηση των κρουσμάτων το επόμενο δεκαπενθήμερο, αφού οι ΜΕΘ δεν έχουν αποσυμφορήσεις κ.λπ. κ.λπ., γιατί δεν το λέτε και στην κυρία Κεραμέως που εξακολουθεί επισήμως (στο σάιτ του Υπουργείου) να μιλάει για άνοιγμα των σχολείων την προσεχή Δευτέρα, γιατί αυτό θα βοηθήσει στην ψυχολογία των μικρών μαθητών;

Θα πρέπει να καταλάβουν (στην κυβέρνηση και στο ΥΠΑΙΘ )ότι πρέπει να σέβονται περισσότερο την εύθραυστη ψυχολογία των μικρών μαθητών, που προετοιμάζονται να επιστρέψουν στα σχολεία, γιατί το αρμόδιο Υπουργείο και η αρμόδια Υπουργός, μέσα στις διακοπές, μην έχοντας τις εισηγήσεις των ειδικών αποφάσισε (!!!) και ανακοίνωσε άνοιγμα που το αναπαράγουν καθημερινά τα ΜΜΕ.

Τι θα πουν τώρα στα παιδιά και στις οικογένειές τους;

Ας καταλάβουν, επιτέλους, ότι τα σχολεία δεν ανοίγουν με κριτήριο την πρόθεση της υπουργού και της κυβέρνησης, αλλά τις εισηγήσεις των ειδικών. Ας καταλάβουν ότι με την ψυχολογία των μικρών μαθητών δεν παίζουμε Φτάνει πια αυτή η προχειρότητα και η αλαζονεία!