Νέοι ορίζοντες ανοίγονται στην πολιτική διαδρομή του Μιχάλη Μπαγιώτη

Μπορεί ο Κώστας Σκρέκας να είναι δικαιολογημένα το πρόσωπο των ημερών στα Τρίκαλα και όχι μόνο, για την πρόσφατη υπουργοποίηση του από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όμως ένα ακόμη Τρικαλινό στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος αναβαθμίστηκε στην κομματική ιεραρχία,  έστω και στη «σκιά» της υπουργοποίησης Σκρέκα.

Αναφερόμαστε στον Μιχάλη Μπαγιώτη, ο οποίος αναλαμβάνει μια σημαντική θέση ευθύνης στη Νέα Δημοκρατία, ως Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Θεσσαλίας, θέση που μέχρι πρότινος κατείχε ο Λαρισαίος Νίκος Καρδούλας.

Προφανώς και αναγνωρίστηκαν από το κόμμα οι υπηρεσίες και η προσφορά του Μπαγιώτη όλα αυτά τα χρόνια, ακόμη και ως Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων για μακρύ χρονικό διάστημα. Αυτή του η αξιοποίηση σε ανώτερες κομματικές θέσεις, του ανοίγει σίγουρα νέους ορίζοντες στην πολιτική του διαδρομή, που σε συνδυασμό και με την θητεία του στην αυτοδιοίκηση-μην ξεχνάμε πως είναι επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Φαρκαδόνας-μπορεί να φανταστεί το μέλλον του πολύ ψηλά. Αρκεί βέβαια να εργαστεί και για το κόμμα και για την περιοχή και όλα τα υπόλοιπα είναι στο χέρι του να τα κατακτήσει. Εμείς να του το ευχηθούμε, όπως επίσης και καλή επιτυχία στα νέα του κομματικά καθήκοντα!