Βασίλης Καραμπούλας: Ο νεαρός επιχειρηματίας που επενδύει στον πρωτογενή τομέα

Παρόλο που τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας του ψάχνουν να βρουν τον δρόμο τους σε άγνωστες πολλές φορές κατευθύνσεις και με αβέβαιο μέλλον, ο Τρικαλινός Βασίλης Καραμπούλας έρχεται να κάνει την διαφορά στο θέμα του επαγγελματικού προσανατολισμού, μέσα από την ενασχόληση του με τον πρωτογενή τομέα.

Ο νεαρός Βασίλης ιδιοκτήτης της εταιρείας Biofarm Καραμπούλας, είναι γιος του ιδιοκτήτη της γνωστής «Ταβέρνας του Παναγιώτη» στο Περτούλι Παναγιώτη Καραμπούλα, επιλέγοντας ξεκάθαρα να επενδύσει το επαγγελματικό του μέλλον στον πρωτογενή τομέα, εκτρέφοντας αγελάδες ελεύθερης βοσκής κρεατοπαραγωγικής κατεύθυνσης, προμηθεύοντας τοπικό φρεσκότατο ελληνικό κρέας αρκετές μονάδες της εστίασης, κατευθείαν από την παραγωγή στην κατανάλωση.

Ο Βασίλης Καραμπούλας έκανε την αγάπη και το μεράκι του πραγματικότητα, ασχολούμενος  με όρεξη για δουλειά με τα ζώα και την φύση, πηγαίνοντας κόντρα πολλές φορές στα κελεύσματα των καιρών και αποδεικνύοντας πως όταν υπάρχει θέληση, τότε υπάρχουν και άλλοι δρόμοι στη ζωή κα στην επαγγελματική καταξίωση.

Όταν υπάρχουν τέτοιοι νέοι ακόμα και σήμερα, αυτό σημαίνει πως η ελπίδα δεν χάθηκε ακόμα!