Με υψηλές προσδοκίες η υποψηφιότητα Λάσκου με το κόμμα Σαμαρά. Στα Τρίκαλα ο Σαλμάς

Στα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα θα βρεθεί τις επόμενες μέρες, ο ανεξάρτητος βουλευτής Μάριος Σαλμάς, θα  έχει συναντήσεις με  ανθρώπους που αναμένεται να στηρίξουν το νέο κόμμα του πρώην πρωθυπουργού.

Ενώ «κλειδωμένη» θα πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα του Στέλιου Λάσκου, με το υπό ίδρυση κόμμα του Αντώνη Σαμαρά.

Ήδη στο νέο κόμμα που για πολλούς αναμένεται να αναγγελθεί προς τα τέλη του έτους ή το πολύ μέχρι τις αρχές του επόμενου, γίνονται σε κάθε νομό βολιδοσκοπήσεις διαφόρων ονομάτων που προέρχονται από τον δεξιό χώρο και κάποια εξ αυτών είχαν υπάρξει παλιότερα στελέχη της ΝΔ.

Ένα από αυτά τα ονόματα είναι και του εκπαιδευτικού και ιεροψάλτη Στέλιου Λάσκου για το νομό Τρικάλων, που είχε ενεργό συμμετοχή παλιότερα στα κοινά, ως υποψήφιος Βουλευτής και Περιφερειακός Σύμβουλος.